Golf Club Hradec Králové
29. března 2010 [STK]

A stříbra přibývají a přibývají

Při tréninku. Head Pro Jiří Seifert společně s Terkou Špalovskou, Luckou Dvořákovou a Evou Němečkovou při videoanalýze na začátku zimní sezóny. Že byly desítky hodin strávených tréninkem v hale užitečné, dokazují i výsledky z mládežnického MČR na simulátorech. (Foto David Jirků)

Z indoorových mistrovství máme za sebou i to poslední, kterým je tradičně šampionát mládeže do 16 let. Už v únoru nám udělalo radost stříbrné družstvo žen, nyní přibyly do klubové medailové sbírky další kovy stejné hodnoty. Zásluhu na tom má Honza Stodola soutěžící v kategorii starších žáků a také jedna z nových dívčích nadějí Tereza Špalovská, která uspěla v kategorii mladších žákyň.

Nechybělo mnoho a mohlo být ještě i o nějakou medaili více. Premiéru na mistrovství si odbyla Lucie Dvořáková a nevedla si vůbec zle - byla mezi mladšími žákyněmi třetí po prvním kole. Za chybný zápis ve skórekartě ovšem přišla diskvalifikace a naše hráčka ztratila šanci hrát ve druhém kole. Doufejme, že si vše nepříjemné Lucka odbyla teď v zimě a podobné pravidlové zapeklitosti se jí v letní sezóně už vyhnou.

Na dohled od bronzové medaile se umístila Anna Starostová, která ve starších žákyních skončila na nepopulárním "bramborovém" čtvrtém místě před svojí kamarádkou z TCM Evou Němečkovou. Z pohledu brutto výsledků hrál absolutně nejlépe z našich hráčů Renda Baše, který ovšem s výsledky 79 a 77 ran v nejsilnější kategorii kadetů nemohl pomýšlet výše, než na šestou příčku.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR mládeže na simulátorech

27. března 2010, Mladá Boleslav

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418