Golf Club Hradec Králové
20. května 2012 [STK]

Tečka za fullswingovou jamkovkou

Mistryně klubu ve všech disciplínách. Kristina Hostáková vyhrála letošní indoorovou jamkovku, čímž zkompletovala sbírku mistrovských klubových titulů. Během let 2006-2012 dokázala postupně zvítězit na rány i na jamky, a to venku i na simulátorech. (Foto David Jirků)

Indoorové mistrovství klubu v jamkové hře, které probíhalo od prosince 2011 do dubna 2012 v indoorovém centru Fomei, už je sice dohrané a rozhodnuté, ale na klubové stránky se závěrečná zpráva o výsledcích nedostala. Za tento informační nedostatek se omlouváme a zde je náprava.

Ve finále v mužské kategorii proti sobě stanuli Jan Petráček, obhájce titulu, a Pavel Eliáš, indoorový specialista a jeden z nejčastějších návštěvníků Fomei. Pavel se do finále dostal přes opravného pavouka, a tak favoritem byl spíše Honza, který v indoorové jamkovce dosud neprohrál ani jeden zápas. Průběh utkání byl velice vyrovnaný a rozhodovalo se až na posledních jamkách. Pavel Eliáš nakonec kapituloval na 17. jamce, čímž si Honza Petráček udržel jamkovou neporazitelnost druhý rok po sobě.

Do ženského finále se probojovaly Kristina Hostáková a úřadující jamková mistryně Lucka Bičišťová. Hovořit předem o favoritce v tomto případě nešlo, obě hráčky mají na svém kontě nepočítaně vítězství v klubových přeborech. Výsledek však nakonec byl poměrně jednoznačný, Kristina zvítězila na patnáctce o 4 jamky. Narozdíl od kategorie mužů tedy putovní pohár v kategorii žen změnil držitelku a na štítku trofeje se objevilo nové jméno.

Za možnost uspořádat mistrovství děkujeme Josefu Dostálovi a společnosti Fomei, za ceny pro mistry klubu pak poděkování patří Romanu Neubauerovi a společnosti Outdoor Solutions.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

PARTNEŘI SOUTĚŽE

Outdoor Solutions s.r.o.

Fomei a.s.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418