Golf Club Hradec Králové
5. června 2008 [daw]

Kostky v jamkovce jsou vrženy

Rozlosování hráčů. Losování jamkovky neprobíhalo pod dozorem státního notáře, nicméně regulérní průběh celého procesu byl zaručen. Lístečky se jmény hráčů tahala z čepice Adélka Jirků. (Foto Lucie Jirků)

Celoroční mistrovství klubu ve hře na jamky odstartovalo. Do soutěže bylo přijato 37 mužů a 13 žen, známe podoby pavouků obou kategorií a můžeme se těšit na zajímavé mače. Uzávěrka prvních zápasů je stanovena až na 29. června, přesto však žádáme všechny přihlášené hráče, aby s domlouváním utkání neotáleli a první kolo odehráli co nejdříve.

Hráči s vyšším HCP mají povinnost kontaktovat svého soupeře a domluvit se s ním na termínu zápasu. Tento termín není třeba nikde oznamovat. Před hrou si vyzvedněte scorekartu na recepci v zámecké kavárně (příp. uhraďte green fee, pokud nemáte zaplacené abonentství). Po skončení zápasu odevzdejte skórekartu s výsledkem + startovné 200,- Kč členovi soutěžního výboru Zdeňkovi Košťálovi, který je na Hrádku každodenně, nebo na recepci v zámecké kavárně ve dnech Út-Ne od 10 do 18 hod. Startovné se platí jen při prvním zápase.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo problémů se neváhejte obrátit na soutěžní výbor (kontaktní e-maily a telefony naleznete v propozicích). Výsledky zápasů budou průběžně aktualizovány na stránkách jamkovky na adrese www.gchk.cz/jamkovka.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418