Golf Club Hradec Králové
5. května 2008 [daw]

Dětská Tour Severovýchod už jede

Zatím v paru. Jakub Vidman z Golf Clubu Divoká Šárka měl výborný vstup do turnaje. Při hendikepu 22 zahrál za sebou čtyři pary. (Foto David Jirků)

Na hřišti Golf Clubu Pardubice v Bohdanči odstartoval 1. května úvodní turnaj šestého ročníku Dětské Tour Severovýchod. Počasí, které by se asi dalo nejlépe charakterizovat jako „anglické“, děti naštěstí neodradilo a v chladném deštivém ránu jich přijelo bez jednoho rovných 50. Na pardubickou devítku tak akorát.

V dorostenecké kategorii zvítězila loňská hráčka č. 1 v kategorii kadetské Lucka Bičišťová (GCHKR) s výsledkem 27 brutto bodů (81 ran). Těsně druhý skončil Pavel Zeman (GCSEM), kterému nevyšel závěr kola. Po birdie na 15. jamce a paru na šestnáctce Pavel vedl, ale následoval dabl a bogey na posledních dvou jamkách, což znamenalo sestup zpět na druhou příčku. Třetí místo obsadila Barbora Kábrtová (NAMCC) se 24 body.

Nejkvalitnější golf byl k vidění v dobře obsazené kadetské kategorii, a to díky Béďovi Petráňovi (GCCSH). Svojí takřka bezchybnou hrou (34 bodů, 74 ran) hodil soupeřům hned na úvod sezóny rukavici a bude jistě zajímavé sledovat, kdo ji zvedne. Druhý s odstupem 8 bodů skončil Martin Slánský (GCKUH) a třetí místo vybojoval dík 24 bodům Ondřej Škorpa (NAMCC).

O jeden úder pod hranici 80 ran se dostal vítěz starší žákovské kategorie Tomáš Vidura (GCKUH), který s 29 body neměl v Bohdanči žádnou konkurenci. A nebýt závěru bogey – double bogey, mohl být jeho výsledek ještě působivější. Druhý v pořadí Albert Krištof (GCPAR) nabral na Tomáše ztrátu 13 bodů, třetí René Baše (GCHKR) 14 bodů.

Přesvědčivým způsobem vyhrál kategorii nejmladších hráčů do 12 let Jan Stodola (GCHKR). Honzovi ke 23 bodům výrazně pomohla jamka č. 2, na které pobral v první devítce 3 body za birdie a ve druhé devítce dokonce 4 body za eagle. Na druhém místě se umístil Viktor Nekut (GCCSH) s 13 body, třetí skončil Matěj Svoboda (GCCSH) s 11 body.

Další turnaj DT Severovýchod je na programu už za týden (v neděli 11.5.), a hned půjde o major. Dějištěm turnaje bude zbrusu nová osmnáctka pod Kunětickou horou.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Dětská Tour Severovýchod

1. května 2008, Pardubice

výsledková listina

FOTOGALERIE

Dětská Tour Severovýchod, Lázně Bohdaneč 2008

Počet obrázků: 24

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418