Golf Club Hradec Králové
23. září 2013 [STK]

O titulech mistrů je rozhodnuto

Společné foto. Fotka účastníků mistrovství na závěrečnou stranu klubové ročenky je jednou z hezkých tradic turnaje.

Hřiště v Myštěvsi bylo o víkendu dějištěm mistrovství Golf Clubu Hradec Králové ve hře na rány. Vzletně můžeme říci, že klubový šampionát oslavil plnoletost, neboť se dočkal již osmnáctého pokračování. Seznam mistrů a mistryň na podstavci stříbrné putovní trofeje je tedy už hezky dlouhý, a letos do něj přibyla dvě nová jména.

V mužské kategorii byl favoritem číslo jedna Christian Horák. Chris má za sebou velmi dobrou sezónu, kterou zahájil účastí na evropském finále US Kids Golf ve Skotsku. Patřil k tahounům družstva GCHK v 1. lize i v Poháru klubů do 16 let. Vysokou laťku očekávání mladý hráč potvrdil hned v prvním kole turnaje, kdy se po 81 ranách ujal vedení s náskokem šesti ran před Vláďou Wsólem a 8 úderů před Tomášem Kvasničkou.

Druhý den Chris lehce polevil a zapsal o dvě rány horší výsledek, ale i tak neměl v boji o udržení první příčky žádného vážného soupeře. Na dvou zbývajících medailových postech se prohodili Tomáš (87 ran) s Vláďou (91) a trojice nejlepších hráčů tím byla kompletní.

Na startu ženské kategorie jsme mohli přivítat pouze tři hráčky. Mistrovství se odehrálo zcela pod taktovkou Anny Starostové. První den Anna jakoby šetřila síly, i když 86 ran na dlouhé myštěveské osmnáctce není vůbec špatnou vizitkou.

V neděli ovšem odchovankyni našeho TCM "bouchly saze", zapsala 79 ran a nenechala nikoho na pochybách, že pohár mistryně klubu putuje do těch nejpovolanějších rukou. Druhou příčku obsadila Justýnka Šafaříková, třetí skončila Hela Machová.

Novinkou letošního mistrovství byla vložená soutěž o mistra klubu s vyrovnáním. V ní zvítězil Milan Ptáčník před Radkem Špryňarem a Jaroslavem Ptáčníkem. V netto hodnocení žen zůstalo pořadí navlas stejné, jako v hodnocení brutto.
Komentáře: 2, poslední 25. září 2013 v 20:26 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

24. září 2013 v 21:16, Drbal
Gratuluji oběma vítězům Mistrům klubu 2013. Boj o putovní pohár byl hodně vyrovnaný a rozhodla 1 rána pro Chrise = 164 ran, Anička 165 ran. Také souboj o "malého mistra klubu" = kategorie netto byl vyrovnaný a přinesl možnost bojovat ve všech výkonnostních kategoriích.
25. září 2013 v 20:26,
Tituly jsou v těch nejsprávnějších rukou. Pro Chrise i Aničku je to odměna za jejich tréninkové úsilí, které zůročili na sto procent.Oba letos celou sezónu důstojně reprezentovali náš klub. Gratuluji Mirek Šafařík

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK ve hře na rány

21. září 2013, Myštěves

výsledková listina

FOTOGALERIE

Mistrovství GCHK ve hře na rány 2013

Počet obrázků: 12

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418