Golf Club Hradec Králové
28. března 2012 [daw]

Zlatá tečka za indoorovou sezónou

Vítězka uprostřed. Justýnka Šafaříková vyhrála v pražském Erpetu tři turnaje ze čtyř a jednou obsadila druhé místo. (Foto Ivan Paggio, golf.cz)

Mekkou českého indoorového golfu je bezesporu pražský Erpet. Na simulátorových turnajích a golfovém "dvorečku" zde začalo svoji golfovou kariéru mnoho skvělých hráčů v čele s Klárou Spilkovou. Mládežnické turnaje se v Erpetu s železnou pravidelností konají rok co rok a letos jsme po delší době měli v Praze opět svého zástupce díky Justýnce Šafaříkové.

Justýnka patří k nejmladším členům našeho tréninkového centra mládeže. Ve svém věku pěti let dosud nemá uhraný hendikep, což jí ale nijak neomezuje v tom, aby soutěžila a porážela své vrstevníky. Do Prahy na turnaj se letos v zimě vydala třikrát a výsledky? Dvakrát první místo a jednou druhé. Tím se Justýnka kvalifikovala na závěrečný jarní turnaj President Erpet Masters, který se konal v posledním březnovém víkendu. A zde opět dokázala zvítězit!

K tomuto skvělému úspěchu Justýnce gratulujeme, a stejně tak i jejím rodičům a prarodičům, kteří ji při golfu podporují. Věříme, že další dobré výsledky na sebe nenechají dlouho čekat, a to nejen u Justýnky, ale i u dalších začínajících předškoláků a žáků prvního stupně ZŠ, kteří v Golf Clubu Hradec Králové trénují.

V jarních měsících plánuje tréninkové centrum mládeže GCHK pokračovat v náborech na školách a ve školkách, na léto plánujeme uspořádat příměstský golfový tábor. Podrobné informace o chystaných akcích včas zveřejníme na klubových stránkách.
Komentáře: 2, poslední 25. dubna 2012 v 11:31 | Přidat komentář

31. března 2012 v 10:03, Drbal
Posílám Justýnce velkou gratulaci, ať se ti daří i venku.Je vidět, že trénink ve Fomei byl dobrou přípravou.
25. dubna 2012 v 11:31, MŠ Větrov Jičín
Milá Justýnko, zdravíme Tě a moc gratulujeme k úspěchům v golfu.Zdraví Tě celá školka Větrov z Jičína

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418