Golf Club Hradec Králové
23. července 2008 [daw]

Úkol splněn, do Darové jedou všichni

Družstvo žáků příjemně překvapilo. Postup do finále se povedl i bez účasti našeho nejlepšího hráče v této kategorii Honzy Stodoly. René Baše hrál 88 ran, Anička Starostová 92 ran a Nikola Stránská (na obrázku) donesla 93 ran. (Foto David Jirků)

Semily byly v pondělí 21. července dějištěm regionální kvalifikace na Mistrovství ČR mládežnických družstev žáků a dorostu. Naši mladí hráči usilovali o postup ve všech třech věkových kategoriích, a to se skutečně povedlo! Žáci a dorostenci postoupili ze druhého místa, dorostenky svojí kategorii vyhrály.

Parádní výkony předváděli zejména ligoví hráči. Kristina Hostáková nastřílela 71 ran, Jakub Mojžíš 67 a Pavel Zeman, který za nás pravidelně v dorostencích hostuje, dokonce 65 úderů! Par semilského hřiště je přitom 64. Abychom však nechválili jen ostřílené borce, u nichž se kvalitní výsledky tak trochu očekávají... Pochvalu si jistě zaslouží i nováčci v soutěžích družstev Anička Starostová a Nikola Stránská, které obě zlepšovaly hendikepy a měly velkou zásluhu na postupu žákovského družstva.

Postup všech družstev do národního finále je skvělou vizitkou našeho Tréninkového centra mládeže. Už jen fakt, že se Hradci Králové podařilo nasadit družstva do všech kategorií, je úspěchem. Stoprocentní účast ve finále je při neustále silnější konkurenci v mládežnickém golfu odměnou nejen pro samotné hráče, ale i pro celý tým trenérů TCM v čele s prezidentem klubu Petrem Drbalem.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR družstev žáků, kvalif.

21. července 2008, Semily

výsledková listina

konečné pořadí

Mistrovství ČR družstev dorostenců, kvalif.

21. července 2008, Semily

výsledková listina

konečné pořadí

Mistrovství ČR družstev dorostenek, kvalif.

21. července 2008, Semily

výsledková listina

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418