Golf Club Hradec Králové
12. listopadu 2007 [daw]

Příjemná překvapení v indooru Fomei

Nový FSG simulátor je umístěn vedle baru, kde dřívě stál Optigolf. Pokud si hráči budou přát nerušenou hru, mohou si snadno zatáhnout dveře. (Foto David Jirků)

S prvním sněhem vstoupila golfová sezóna definitivně do zimní periody, a to je čas, kdy se veškeré klubové dění přesouvá do Indoor Golf Centra Fomei v Temešváru v Hradci Králové. Jaké jsou v indooru novinky a jaký je připraven program pro následující období?

Nejvýraznější změnou je instalace třetího FSG simulátoru, čímž se opět rozšiřuje turnajová kapacita indooru. Turnajů je v letošním kalendáři opravdu hodně. Rozjezdovou akcí bude 8. prosince Mikuláš Cup, na který o týden později naváže dobře známý seriál osmi turnajů Fomei Golf Tour. Pro děti z Tréninkového Centra Mládeže je připraveno pět mládežnických turnajů, které se budou konat v průběhu školních prázdnin.

Naše klubové mistrovství na FSG simulátorech čeká v únoru už půlkulaté jubileum, a to je dobrý důvod, abychom tento turnaj uspořádali dvoukolově, jako tomu je zvykem u všech mistrovství. Stejně jako vloni, i letos se ve Fomei také odehraje první kolo Mistrovství ČR na FSG simulátorech.

Členové GCHK mohou ve Fomei uplatnit slevu 10% na nákup golfového vybavení značky Fomei a slevu 5% na veškeré další zboží v Pro Shopu. Na samotnou hru na simulátorech indoor slevy neposkytuje, ovšem to neznamená, že hra bude dražší. Naopak, hodinové ceny byly plošně sníženy na 200,- Kč ve všední dny dopoledne a 300,- Kč ve zbylé časy.

Další novinkou je propojení všech tří FSG simulátorů do sítě, a tím pádem možnost hraní online turnajů. Jinou příjemnou novinkou je instalace bezdrátové Wi-Fi sítě, takže se s mobily nebo notebooky budete moci kdekoliv v indooru připojit k internetu.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418