Golf Club Hradec Králové
3. listopadu 2006 [daw]

Stěhujeme se do indooru Fomei

Indoor Golf Centrum Fomei. (Foto David Jirků)

S prvním mrazem přišel definitivní konec venkovní sezóny, ale to zdaleka neznamená, že se s golfem budeme muset rozloučit. Indoor Golf Centrum Fomei v Hradci Králové je tou pravou zimní oázou, a jelikož tým okolo Zdeňka Veverky přichází každý rok s něčím novým, zajímalo nás, na jaké novinky a překvapení se v temešvárské hale letos můžeme těšit.

Nejlepší zprávou je bezesporu instalace druhého FSG simulátoru. Turnajová kapacita indooru se tím pádem oproti loňskému roku zdvojnásobila a zvýšil se i hráčský komfort. Na oba rámové simulátory bude v brzké době nainstalována poslední verze software MS Links s ovládáním přes dotykovou obrazovku a výběrem několika desítek golfových hřišť včetně Pebble Beach a St Andrews. Ve spolupráci s GCHK bude uspořádán třetí ročník Fomei Golf Tour (celkem osm turnajů). Simulátorové mistrovství GCHK je předběžně naplánováno na 23.-25.2.2007.

Další simulátorovou novinkou ve Fomei je multifunkční přístroj Visual Sports, na němž lze hrát nejen golf (software Tiger Woods 2006), ale i hokej, fotbal, basket nebo třeba baseball. Letící balónky, míče nebo puky snímají čtyři kamery. Osvědčený simulátor Optigolf, který je oblíben zejména mezi začínajícími hráči, zůstal na svém místě vedle baru. Členové našeho golfového klubu mají na všech simulátorech slevu 20%.

Ačkoliv budova Fomei není nafukovací, přeuspořádáním interiéru se podařilo indoor provzdušnit. Posunutím zdi v místnosti s Fullswingem se zvětšil prostor k sezení, takže se k simulátoru vešel i stolek a hráči už nebudou zakopávat o pití postavené na zemi. Čtyři odpaliště v hlavní hale byla zredukována na tři, z čehož plyne nejen více místa ke švihání, ale i vyšší bezpečnost. Na odpalištích naleznete zbrusu nové podložky, což při pravidelném tréninku rozhodně oceníte.

Na řadu novinek narazíte i při náštěvě Pro-Shopu v prvním patře. Nabízený sortiment je rozšířen zejména v oblasti rozmanitého golfového příslušenství. Širší je také nabídka občerstvení v baru, kde v nejbližších dnech přibyde velká lednice s chlazenými nápoji. Kvalita nabízených služeb indooru Fomei je na začátku čtvrté zimní sezóny opět o kus dál. Neváhejte a přijďte se o tom přesvědčit sami.
Komentáře: 6, poslední 6. listopadu 2006 v 15:09 | Přidat komentář

6. listopadu 2006 v 08:14, Lukas
Díky za informace. Jenom malá výtka ... přibyde?!? :-)
6. listopadu 2006 v 08:30, David
Už přibyla?
6. listopadu 2006 v 12:00, Lukas V.
To nevím ... ale určitě spíš přibude než přibyde :-)))
6. listopadu 2006 v 12:06, David
Lukáši, já taky nevím: www.pravidla.cz
přibýt, 1. j. přibudu i přibydu; rozk. přibuď; příč. přibyl; podst. jm. přibytí
6. listopadu 2006 v 13:19, Lukas
No to teda koukám ... dneska už je všechno možný :-) Přibyde přibude ... vždyť je to jedno, hlavně že tam bude. My lingvisti-golfisti si rozumíme :-)))
6. listopadu 2006 v 15:09, David
Jo, jo, rozumíme si :-) Příznivcům lingvistiky (bohemistiky) doporučuju jeden starší (ale velmi dobrý) odkaz na sérii článků na serveru Interval.cz

FOTOGALERIE

Indoor Golf Centrum Fomei

Počet obrázků: 10

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418