Golf Club Hradec Králové
28. srpna 2005 [daw]

Mladí hráči bojovali o Pohár primátora

Barbora Jozová z pražského Erpetu, která soutěžila v kategorii mladších žákyň do 12 let, odpálila míč z rafu na páté jamce. (Foto David Jirků)

Více než čtyři desítky dětí (hráčů do 16 let) přijely v sobotu 27. srpna na Primátorský pohár. Tradiční turnaj byl součástí Dětské Tour Severovýchod a pro účely žebříčku mládeže ČGF měl přidělen koeficient 2. Dvojnásobný obhájce trofeje Sváťa Býma usiloval o třetí vítězství v řadě a zisk putovního poháru natrvalo. Ve startovním poli bylo ovšem minimálně pět dalších hráčů, kteří mohli na hlavní cenu v podobě skleněného golfového míče reálně pomýšlet.
Výsledky po první devítce spíše nasvědčovaly tomu, že se Sváťovi nepodaří primátorský hattrick dotáhnout do úspěšného konce a navázat tak na úspěch Honzy Petráčka z let 2000-2002. Zuzka Eliášová, Pavel Zeman, Martin Máslo a Jakub Mojžíš měli v polovině dne o dost lepší skóre a další hráči se drželi v těsném dostřelu. Sváťa nicméně potvrdil pověst velkého bojovníka – osm parů a jedno bogey v druhé půli mu vyneslo celkem 27 brutto bodů a vítězství o dva body před semilským Pavlem Zemanem.
Krásné poháry čekaly i na vítěze v jednotlivých kategoriích. V mladších žácích zvítězil opět suverénně David Štrouf z Erpetu, i díky krásnému eagle na 4. jamce ve druhém kole. Žákyně do 12 let přijely na Hrádek pouze dvě a rozdílem jednoho bodu zvítězila Barbora Jozová (Erpet). Ve starších žácích se blýskl domácí Tomáš Dvořák, který v posledních týdnech chytil dobrou formu. Mezi stejně starými dívkami vyhrála taktéž domácí Kristina Hostáková. V kadetech triumfoval nejlepší hráč turnaje Sváťa Býma a čtvrtý pohár Golf Clubu Hradec Králové zajistila kadetka Zuzka Eliášová.
Primátorský pohár na Hrádku byl v pořadí devátým turnajem Dětské Tour Severovýchod, která má 10. září na programu závěrečné klání v Myštěvsi. O vítězích je ve většině kategorií již zřejmě rozhodnuto (viz průběžné hodnocení), výjimkou jsou pouze dívky do 16 let.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Pohár primátora města Hradce Králové

27. srpna 2005, Hrádek

výsledková listina

průběžné pořadí

FOTOGALERIE

Pohár primátora města Hradce Králové 2005

Počet obrázků: 44

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418