Golf Club Hradec Králové
25. ledna 2010 [STK]

MČR jednotlivců letos příliš nevyšlo

Jediná v TOP 10. Jediné jméno z řad hráčů a hráček Golf Clubu Hradec Králové letos figuruje mezi nejlepší turnajovou desítkou Mistrovství ČR jednotlivců na FSG simulátorech - Kristina Hostáková obsadila 9. místo v kategorii žen.

V neděli 24. ledna se odehrálo finálové kolo Mistrovství ČR jednotlivců ve hře na FSG simulátorech. Kvalifikace na toto mistrovství probíhala i v královéhradeckém indooru Fomei. Našim hráčům ale letos štěstí příliš nepřálo a kvalifikačním sítem se z Fomei do pražského finále po 79 ranách probojovala pouze Kristina Hostáková.

Z mužů měl nejblíže k postupu Petr Dvořák, kterému nakonec chyběly dvě rány. Hrál 82 a obsadil konečné 41. místo. O pět příček dále se po 83 ranách umístil Vláďa Rybář, Arnoštu Martincovi patří po 85 ranách 53. místo.

Ani v ženské kategorii to na cut ze začátku nevypadalo. Kristina měla už po osmi jamkách 7 ran nad par. Pak ovšem zabojovala, a na zbývajících 10 jamkách žádnou další ránu nad par nenabrala. Jak se ukázalo, na postup to stačilo, byť s "odřenýma ušima". Smůlu měla Jana Kábrtová s 83 údery, doma zůstala i Lucka Bičišťová s 85 ranami a Kája Černá s výsledkem 93.

Do finále v Erpetu se povedlo postoupit ještě Sváťovi Býmovi, který hrál první kolo na Kunětické Hoře. Při 75 ranách ovšem ztrácel na prvního hráče kvalifikace Vojtěcha Dostála plných 10 ran. To Kristina jela do Erpetu s mankem 5 úderů na vedoucí Adélu Cejnarovou – ženská kategorie byla relativně vyrovnaná a stát se mohlo cokoliv.

Drželi jsme palce, ale nástup ze zadních pozic se tentokrát bohužel nekonal. Kristina zapsala 85 a umístila se na 9. místě. Sváťa se 77 skončil na 15. místě.

Další halové mistrovství je na programu již za týden – pro změnu v kategorii seniorů nad 50 let, kteří se vydají do Indoor Golfcentra Liberec. Několik želízek v ohni mezi seniory máme, a tak doufejme, že to tentokrát třeba vyjde.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR jednotlivců na simulátorech

16. ledna 2010, Fomei, Erpet

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418