Golf Club Hradec Králové
5. září 2005 [daw]

V Audi A6 se bude vozit Jan Petráček

Tomáš Kvasnička mladší zahrál v kvalifikaci mimo jiné i tři birdie, ale v prvním kole jamkovky nepřešel přes několikanásobného šampióna Match Play Petra Makovského. (Foto: David Jirků)

Jamkový šampionát na Hrádku přilákal minulý týden řadu kvalitních hráčů. Krom Pavla Koudelky se ve startovním poli objevili např. všichni muži, kteří za náš klub nastoupili v letošním ročníku 1.ligy. Celkem deset hráčů mělo HCP pod 12. Hlavní cenou bylo zapůjčení vozu Audi A6 na vybraný víkend.
Kvalifikaci vyhrál ve velkém stylu Tomáš Kvasnička junior s 30 brutto stableford body. Postup do první jamkové osmičky zaručovalo ještě 22 bodů, což bylo překvapivě nad síly jednoho z favoritů turnaje Arnošta Martince. Naopak výbornou formu potvrdila Lucka Bičišťová, která se i přes relativně vysoký HCP 15,2 do elitní skupiny dostala ze sedmého místa.
Úvodní duely jamkovky proběhly hned v sobotu odpoledne. Nasazenou jedničku Toma Kvasničku vyřadil bez větších obtíží Petr Makovský, čímž se potvrdila nevyzpytatelnost tohoto formátu hry. K překvapení došlo i ve druhé osmičce, když papírový favorit Tomáš Kvasnička starší nedokázal porazit Jiřího Krátošku.
První nedělní zápasy určily finalisty všech tří skupin. Do utkání o titul jamkového mistra GCHK (a také o klíčky od Audi) se probojovali Lukáš Vaněk a Honza Petráček, který obhajoval titul z loňského roku. Petráček si několikrát během zápasu vybudoval slibné vedení, ale Vaněk jeho náskok dokázal pokaždé stáhnout. Na poslední jamku došla oba hráči s výsledkem skvér. Vaňkův odpal skončil v lese a jeho následující excelentní záchrana se smolně odrazila od hrábí do bankru. Petráček tuto příležitost využil a zápas rozhodl ve svůj prospěch.
V dalších skupinách zvítězili Arnošt Martinec, jehož soupeř Jiří Krátoška finále skrečoval a Radek Náměstek, který ve finále třetí osmičky porazil Pavla Proska.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Championship Audi Match Play Open

3. září 2005, Hrádek

kvalifikace

konečné pořadí

FOTOGALERIE

Championship Audi Match Play Open 2005

Počet obrázků: 16

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418