Golf Club Hradec Králové
23. srpna 2004 [daw]

Životní výkon Karolíny Černé na Hrádku

Nejlepší hráči turnaje, zleva Jan Celba (30 stableford brutto), Karolína Černá (34) a Svatopluk Býma (32). (Foto David Jirků)

O putovní pohár hraběte Harracha soutěžila v neděli na Hrádku necelá půlstovka golfistů, většinou z domácího klubu. Favorizovaným hráčům s jednomístným hendikepem trofej uzmula Kája Černá, přestože startovala až ve třetím flajtu. První devítku Karolína zahrála jednu ránu pod par, pak sice přišla série tří bogey a jednoho dablu, ale na závěrečných pěti jamkách Kája skórovala 2 rány pod par. V celkovém součtu to znamenalo 68 úderů (+2), což je nejlepší ženský výkon, který kdy Hrádek zažil. Skvělý výsledek 70 (+4) stačil Sváťovi Býmovi jen na druhé místo. Třetí příčku si vystřílel Honza Celba (72, +6).
Prvenství patřila juniorům i v dalších kategoriích. Mezi hráči s HCP 28,5 - 36,0 byl nejlepší Radek Šnytr a v Zelených kartách Zdeněk Pospíšil, kterému se podařilo získat základní hendikep 36. Tomáš Kvasnička mladší zahrál na sedmé jamce málem albatrose. Po monstózním drajvu na úroveň odpaliště deváté jamky hrál do greenu sedmičkou železem. Míček směřoval přesně na fangli, ale deset centimetrů před ní zůstal stát. Easy eagle... Obrázky z turnaje naleznete ve fotogalerii.
S výbornou sportovní úrovní turnaje kontrastoval nekvalitní servis hřiště Hrádek, které akci pořádalo. Úvodní přivítání a oficiální zahájení se nekonalo, na vyhlášení výsledků se muselo čekat dlouho po odevzdání posledních skórekaret. Vybírat na turnajích plné fee je v Čechách ojedinělý úkaz, do vysokého startovného bylo zahrnuto jen základní občerstvení bez nápoje. Svoji nespokojenost s dlouhodobě klesající úrovní servisu dávali hráči jasně najevo.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Zámecký pohár hraběte Harracha

22. srpna 2004, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Zámecký pohár hraběte Harracha 2004

Počet obrázků: 12

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418