Golf Club Hradec Králové
1. května 2006 [daw]

Miss Čarodějnice 2006 je Sandra Loudová

O titulu Miss Čarodějnice se rozhodovalo mezi čtveřicí adeptek (zleva): Sandra Loudová, Hedvika Janečková, Kristina Hostáková a Dagmar Moudrá. (Foto Tomáš Kvasnička)

Nad uspořádáním letošního čarodějnického turnaje se stahovala temná mračna. Deštivé nedělní ráno s teplotami okolo 4 stupňů nevěstilo nic dobrého. Velká většina přihlášených hráčů se však nepříznivými podmínkami nedala zviklat – podle známého hesla, že není špatné počasí na golf, ale jen špatně oblečení golfisté. Jak se ukázalo, bylo to rozhodnutí dobré, protože během dne se vyčasilo a byla by škoda nestrávit neděli na golfu.
Jelikož šlo o úvodní turnaj sezóny, hrálo se na stablefordové body s hendikepovým vyrovnáním. Díky zavedení klubového hendikepu 54 byli tím pádem ve hře i ti, kteří měli v minulé sezóně ZK. Svoji šanci využili Tomáš Adamec a Sandra Loudová, kteří ve svých kategoriích zvítězili. Na dalších místech skončili Ladislav Drážný a Martin Novotný, resp. Ivana Jánková a Kristina Hostáková. Nejlepší brutto výsledek dne vystřílel Tomáš Kvasnička mladší.
Čarodějnická soutěž Miss Čarodějnice 2006 probíhala na greenu bývalé třetí jamky. V kategorii žen do turnaje sice nastoupilo sedm hráček, ale bohužel hned po jeho skončení tři z nich odjely, takže o titul Miss se utkaly čtyři zbylé čarodějky. Úkol byl nelehký – nasednout na koště a dostat míček do jamky pomocí očarovaného patru, který všechny údery mimo sweetspot posílal do nemožných směrů. Nejpřesnější mušku prokázala Sandra Loudová a stala se novou čarodějnickou misskou. Gratulujeme!
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Golfové Čarodějnice

30. dubna 2006, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Golfové čarodějnice 2006

Počet obrázků: 18

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418