Golf Club Hradec Králové
24. prosince 2009 [STK]

Simulátorová Mistrovství ČR ve Fomei

Nejlepší z našich. Lucka Bičišťová skončila vloni na amatérském MČR na čtvrtém místě. (Foto David Jirků)

Od listopadu je v plném provozu indoor Fomei v Kuklenách. Začátkem prosince se rozeběhl šestý ročník Fomei Golf Tour, včera se na plátnech také odehrál úvodní turnaj mládeže. A protože zimní období je přeci jen o pár měsíců kratší, než to letní, vrcholné turnaje sezóny jsou již za dveřmi. Jedná se republikové šampionáty ve hře na FSG simulátorech.

Tím nejdůležitějším bude bezesporu Mistrovství ČR Mid-amatérů, tj. hráčů a hráček ve věkové kategorii nad 35 let, a to proto, že se v Hradci Králové odehraje nejen první kvalifikační kolo, ale také finále. Termín mistrovství je 9.-10. ledna 2010. V případě většího počtu přihlášených se s prvním kolem začne už o den dříve v pátek 8. ledna. Do finálového kola postoupí 18 nejlepších mužů a 6 žen. Hrát se bude hřiště Castle Pines, přihlašovat se do turnaje můžete zde.

Hned týden nato se ve Fomei rozhoří boje o další mistrovský titul - již tradičně se zde bude konat první kolo „velkého“ amatérského Mistrovství ČR jednotlivců. Kdo projde tvrdým kvalifikačním sítem, toho čeká v neděli 24. ledna finálové kolo v pražském Erpetu. Hrát se bude hřiště Torrey Pines, přihlašovat se do turnaje můžete zde.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418