Golf Club Hradec Králové
5. září 2013 [šaf]

Sedm hráčů GCHK a šest medailí

Spokojené úsměvy. Natálie Masarčíková vybojovala bronz v kategorii dívky 9 let a Justýna Šafaříková vyhrála v kategorii dívek do 8 let.

Doslova medailových žní se na finálovém mezinárodním turnaji U.S. Kids Golf Tour dočkalo šest hradeckých hráčů. Naše TCM reprezentovaly Justýna Šafaříková, Laura Gianquintieri v kategorii dívky 7 let, Natálie Masarčíková dívky 9 let a Lucie Harcubová v kategorii dívek 11-12 let. Tři chlapci, Kristián Barvíř v kategorii chlapců do 8 let, Patrik Harcuba a Vincent Gianquintieri do 9 let.

Jediným nemedailovým umístěním bylo šesté místo Vincenta Gianquintieriho. Vincent v nabité kategorii hrál prvně a určitě, pokud nepoleví, o něm brzy uslyšíme.

Třetí místa Laury Gianquintieri a Natálie Masarčíkové byla příjemným překvapením. Vždyť obě dívky začaly hrát golf na podzim minulého roku.

To třetí místo Kristiána Barvíře se očekávalo. Kristián začal hrát pravidelné turnaje Dětské Tour Severovýchod, snížil hendikep a v tréninkovém procesu nepolevuje.

Dvě druhá místa připadla už stálicím na těchto turnajích, a to Patrikovi a Lucii Harcubovým. Patrik přibližuje svůj hendikep k dvacítce a dohání tak sestru Lucii, jenž je jednoznačně naší nejlepší klubovou hráčkou.

Obhajoba celkového prvenství se vydařila Justýně Šafaříkové. Justýna už naskočila pravidelně do turnajů Dětské Tour Severovýchod. Herně roste a hendikep stlačila na třicet.

Všichni naši medailisté na hřišti zároveň obdrželi nominační certifikáty pro U.S. Kids Golf European Championship i na World Championship 2014. Všem hráčům patří dík za vzornou reprezentaci našeho klubu.

Chlapci do 8 let. Bronzový Kristián Barvíř druhý zprava.

Dívky do 8 let. Medailistky v pořadí Justýna Šafaříková, Tereza Najmanová a Laura Gianquintieri.

Chlapci 9 let. Patrik Harcuba druhý zleva a Vincent Gianquintieri první zprava.

Dívky 11-12 let. Stříbrná Lucie Harcubová při hře.

Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418