Golf Club Hradec Králové
14. srpna 2011 [STK]

Brány semifinále byly letos uzavřeny

Opora dorosteneckého družstva. Jakub Bareš (na archivním obrázku z Mezinárodního mistrovství ČR na rány) hrál nejlepší číslo v kvalifikaci - 79 ran. Roli lídra týmu potvrdil i v jamkové části, když vyhrál zápas proti Daliboru Hudákovi. (Foto David Jirků)

Prázdniny se začínají chýlit ke konci a ke svému konci se také ubírá kalendář juniorských akcí. Týmové soutěže ČGF se uzavřely na začátku srpna v Darovanském dvoře. Jednalo se o tři mistrovství pořádaná v jeden termín na jednom hřišti. Ani v jednom z nich družstvo Hradce Králové nechybělo, nicméně na medailová umístění se našim mladým golfovým nadějím dosáhnout nepodařilo.

Smíšený tým žáků do 14 let hrál ve složení Christian Horák, Ondřej Donát, Lucie Harcubová a Martin Turek. Po sedmém místě v kvalifikaci jsme nemohli čekat žádného lehkého soupeře pro jamkové čtvrtfinále. Karlovy Vary potvrdily roli favorita a hladce přes Hradec Králové prošly do semifinále. Pro naše žáky to znamenalo konec v soutěži a celkové sedmé místo.

Družstvo dívek do 18 let se v Darové představilo v sestavě Anna Starostová, Eva Němečková, Lucie Dvořáková a Tereza Špalovská. Mladinký tým s průměrným věkem necelých 14 let sbíral hlavně zkušenosti do budoucna. Navázat na stříbrné a bronzové úspěchy "generace" Hostákové a spol. bude ale rok za rokem náročnější, protože juniorský golf jde mílovými kroky kupředu. Potvrdilo se to i při tomto turnaji. Po osmém místě v kvalifikaci byl Hradec Králové vyřazen z turnaje v duelu s Golf Clubem Austerlitz.

Poslední nadějí na výraznější úspěch byli chlapci do 18 let, jmenovitě Jakub Bareš, Jiří Kotrba, René Baše, Ondřej Hübner, Milan Kotrba a Patrik Špalovský. I zde ale rozdala kvalifikace až příliš tvrdé karty. Vítěz kvalifikačního kola Golf Club Erpet Praha byl nad síly našich dorostenců. Je však třeba dodat, že Jakub Bareš dokázal v jamkovce uzmout bod Daliboru Hudákovi, a Jirka i Milan Kotrbovi dostali ve svých singlech opory české reprezentace Šimona Zacha respektive Davida Štroufa až na 16. jamku. Čtvrtfinálový duel nebyl pro pozdějšího vítěze turnaje pražský Erpet rozhodně procházkou růžovou zahradou.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR družstev žáků, finále

2. srpna 2011, Darová

kvalifikace

konečné pořadí

Mistrovství ČR družstev dorostenek, finále

2. srpna 2011, Darová

kvalifikace

konečné pořadí

Mistrovství ČR družstev dorostenců, finále

2. srpna 2011, Darová

kvalifikace

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418