Golf Club Hradec Králové
28. dubna 2008 [daw]

Čarodějnická Miss úspěšně obhájila titul

Nejúspěšnější kostýmy. Oldřiška Krátošková a Hanka Eisenbergerová posbíraly při volbě čarodějnické miss nejvíce hlasů. (Foto David Jirků)

I když podle kalendáře ještě do pálení čarodějnic nějaký ten den zbýval, na Hrádku se včera s přestihem konal čarodějnický golfový slet. Nejprve se hrál Texas scramble na 18 jamek, poté následovala dovednostní soutěž čarodějnic spojená s promenádou v kostýmech a na závěr proběhla tajná volba Miss Čarodějnice 2008. Kdo chtěl, mohl po vyhlášení výsledků ještě posedět u ohně.

Kapacita turnaje byla vyčerpána před uzávěrkou přihlášek, takže kdo se nepřihlásil včas, měl bohužel smůlu. Do turnaje nastoupilo 48 hráčů, kteří se po dvojicích rozdělili do kategorií rodinných a nerodinných příslušníků. Podmínky pro hru byly naprosto dokonalé – sluníčko a bezvětří. Dvě dvojice, Kristina a Martin Hostákovi a Lucka Bičišťová s Ondrou Vaňátkem, se blýskly výsledkem pod par hřiště, a to 64 úderů. Z vítězství v netto kategoriích se radovali Ivo a Soňa Maderovi a Pavel Prosek s Mírou Šafaříkem.

Vyvrcholením dne byla volba Miss Čarodějnice, která byla letos mimořádně obtížná, protože dámy se opravdu svědomitě připravily a adeptek na titul bylo hodně. Nejvíce hlasů nakonec získala loňská „misska“ Oldřiška Krátošková, jejíž kostým zdobily ohlodané kosti, myš, pavouk a další havěť. Nevyhlášenou vicemiss se stala Hanka Eisenbergerová v masce zubaté stařenky. Na všechny modely se můžete podívat ve fotogalerii.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Golfové Čarodějnice

27. dubna 2008, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Golfové čarodějnice 2008

Počet obrázků: 18

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418