Golf Club Hradec Králové
6. července 2010 [ČGF]

Čtyři dramatické rozehrávky na Ypsilonce

Skvěle připravená Ypsilonka. Hřiště bylo v bezvadném stavu a výsledky hráčů tomu odpovídaly. (Foto David Jirků)

Třetí zastavení má za sebou letošní ročník Národní Golfové Tour Mládeže. Tentokrát na nádherném hřišti Ypsilon Golf Resortu v Liberci. Do turnaje, který byl zařazen i do programu Dětské Tour Severovýchod, se přihlásilo 149 hráčů a hráček, přijato však bylo kvůli kapacitě hřiště pouze 123 z nich.

Čtyři hráči se před turnajem telefonicky odhlásili a byli přijati čtyři náhradníci. Bohužel dalších pět hráčů bez omluvení do Liberce nepřijelo, čímž zbytečně zablokovali místa dalším náhradníkům. Kromě této nepříjemnosti se turnaj nesl ve znamení příjemného počasí a velice kvalitních výkonů. Vždyť v kategorii kadetů na stupně vítězů nestačil ani výsledek v paru hřiště!

Vítězi turnaje se stali Štěpán Legner z Maria Theresia GC v kategorii kadetů - 69 ran (-3), Marie Luňáčková z GK Týn n. Vlt. v kategori kadetek - 78, Václav Lébl z GK Líšnice mezi staršími žáky - 73, Johanka Šteindlerová z GC Erpet Praha mezi staršími žákyněmi - 72, Adam Čapek z G&CC Mstětice v kategorii mladších žáků - 74 a Tereza Melecká z GC Olomouc mezi mladšími žákyněmi - 79.

Jak výsledková listina napovídá, ve čtyřech ze šesti kategorií se hrály o první místo rozehrávky. Třikrát stačila jedna jamka, v kategorii mladších žákyň se hrály jamky dvě. Dívky 15-16: Marie Luňáčková birdie; chlapci 13-14: Václav Lébl par; chlapci 7-12: Adam Čapek par; dívky 7-12: Tereza Melecká par-par. Nejveselejší rozehrávku měli mladší žáci, kterých se vydala snad polovina startovního pole fandit. Po rozhodnutí se dožadovali po hlavním rozhodčím odvozu - dočkali se alespoň společné fotky :-)
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Dětská Tour Severovýchod - ČGF major

5. července 2010, Ypsilonka

výsledková listina

průběžné pořadí

FOTOGALERIE

Dětská Tour Severovýchod, ČGF major Ypsilon Liberec 2010

Počet obrázků: 42

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418