Golf Club Hradec Králové
4. března 2007 [STK]

Lucka Bičišťová odlétá do USA

Lucka na snímku z loňského léta při turnaji DT Severovýchod na Hrádku. (Foto David Jirků)

Členka našeho TCM Lucka Bičišťová se v rámci grantu Nadace Hanuše Goldscheidera pro nadějné a talentované hráče a hráčky zúčastní tréninkového soustředění na Floridě. Společně s devíti dalšími mladými golfovými talenty Lucka vyrazí v pondělí 5. března do PGA Learning Center v St. Lucii. Port Saint Lucie leží u břehu Atlantického oceánu, 80 km na sever od Palm Beach a 200 km jihozápadně od Orlanda.

PGA Learning Center je ideální destinací svojí polohou a didaktickým vybavením. Ke hře slouží tři 18jamková hřiště a tříjamkový cvičný okruh. V dokonale vybaveném tréninkovém areálu je k dispozici green o ploše 7.000 čtverečních stop, devět druhů cvičných bankrů, přes sto cvičných odpališť na driving range, špičkové vybavení pro videoanalýzu švihu a patování, kinematická laboratoř a systém analýzy pohybu pomocí světlených bodů, připevněných na těle hráče Mat-T System od firmy Taylor-Made.

Naše 16letá hráčka splnila podmínky výběrového řízení a díky tomu bude moci v USA okusit, jaké to je trénovat pod vedením amerického kouče Kennyho Doyla, který své zkušenosti konzultuje i s takovými kapacitami jako jsou David Leadbetter nebo Hank Haney. Program soustředění bude fyzicky velmi náročný - každý den se hraje osmnáctka (dopoledne) a několik hodin se trénuje na driving range (odpoledne). Držíme Lucce palce a přejeme krásné zážitky!
Komentáře: 1, poslední 5. března 2007 v 09:32 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

5. března 2007 v 09:32, Jarda Větvička
No tak to je z říše snů. Velké blahopřání Lucko !

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418