Golf Club Hradec Králové
5. prosince 2004 [daw]

Sošku Mikuláše si odnesl Arnošt Martinec

Mikulášské střípky...

Hromování čerta ozbrojeného pětkou dřevem vítalo v sobotu ráno účastníky Mikuláš Cupu 2004, tradiční tečky za golfovou sezónou na Hrádku. Teplota mírně pod bodem mrazu, později maličko vyšší, sněhová pokrývka 0 cm a bezvětří vytvořily ideální podmínky pro hru.
Turnajovou výbavu a strategii pojal každý po svém. K vidění byl například bag vyrobený z futrálu na Becherovku naplněný čtyřmi holemi. Mistr klubu neváhal odpalovat míče s rozeběhem. Před zámeckou kavárnou vítal u planoucích pochodní příchozí hráče s přípitkem Mikuláš a po hřišti pendlovala záchranná četa se svařeným vínem.
Vítězem se stal každý, kdo prošel hřiště s dobrou náladou. Pokud u toho ještě zahrál málo ran, byla to třešnička na dortu. Mikulášský cross dvanácti jamek zvládl s nejnižším počtem úderů Arnošt Martinec před pekelníkem Vláďou Rybářem, v kategorii žen zvítězila Marcela Jirková (výsledky). Cenu za Nearest to pin si na třetí jamce vystřílel Tomáš Klubíčko (53 cm), Longest drive se na driving range podařil Jardovi Kuťákovi. Vyhlášení výsledků proběhlo v hostinci U Růže v Kuklenách a následující zábava se protáhla až do neděle. Vyčerpávají množství obrázků naleznete ve fotogalerii.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mikuláš Golf Cup

4. prosince 2004, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Mikuláš Golf Cup 2004

Počet obrázků: 36

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418