Golf Club Hradec Králové
27. září 2010 [STK]

Déšť přerušil klubové mistrovství

Spadlo to tam. Pavel Eliáš oslavil s Jirkou Krátoškou úspěšné paty na 16. jamce. (Foto David Jirků)

Nečekaným způsobem se zamotal patnáctý ročník klubového šampionátu ve hře na rány. Déšť, který přišel po prvním kole, znemožnil v neděli mistrovství dohrát. Hřiště bylo podmáčené, greeny pod vodou neumožňovaly regulérní hru. Soutěžní výbor proto musel přijmout neobvyklé řešení.

Jakoby to počasí nemohlo ještě jeden den počkat. Celý týden svítilo sluníčko, a i v sobotu několikrát vykouklo. Předpověď počasí ale nevěstila nic dobrého, a v průběhu prvního kola se bohužel vyplnila. Nad sobotními dešťovými přeháňkami se sice dalo mávnout rukou, ale vytrvalý noční liják proměnil greeny v jezírka. V takových podmínkách se hrát nedalo. Aby o mistrovském titulu nerozhodovalo jen jedno kolo, rozhodl soutěžní výbor o přeložení druhého kola na sobotu 2. října.

Nejlepší výchozí pozici v něm budou mít Petr Makovský mladší a Zuzka Eliášová, kteří vedou ve svých kategoriích. Petr má jednu ránu náskok před svým bratrem Honzou, třetí Jirka Krátoška starší ztrácí tři údery. Zuzku stíhá Lucka Bičišťová s výsledkem 81 ran a trochu překvapivě i Aňa Starostová, která zahrála 84. Turnaje se zúčastnilo celkem 56 hráčů a hráček. Právo startovat ve druhém kole si vybojovalo 30 nejlepších mužů a 6 nejlepších žen.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

FOTOGALERIE

Mistrovství GCHK ve hře na rány 2010

Počet obrázků: 40

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418