Golf Club Hradec Králové
9. dubna 2007 [daw]

Na Hrádku se rozeběhly hendikepky

Přehlídka nejlepších čarodějnických kostýmů z minulých ročníků turnaje Čarodějnic, zleva Dagmar Moudrá, Romana Fettingová a Hana Vaňková. (Foto David Jirků, Petr Drbal)

Jak se zdá, letos si golfu užijeme opravdu hodně. Po rekordně krátké zimě bylo v rekordním termínu otevřené hřiště a rekordně brzy se na něm odehrál i první turnaj. Není to přitom tak dávno, kdy se na úpravu hendikepu na Hrádku nehrálo dřív než v květnu... Letos se hendikepový kolotoč roztočil už o Velikonoční neděli. A brzy nás čeká turnaj čarodějnic, který se však nebude hrát jako Stableford, nýbrž jako Texas Scramble.

Turnajů na úpravu HCP bude v průběhu sezóny celá řada, a tak by byla škoda promarnit takovou příležitost, jako jsou Čarodějnice a neudělat z ní něco zvláštního. Podle osvědčeného vzoru z podzimního turnaje Texas Scramble Pohoda se proto turnaj Čarodějnic naladí více na zábavu, než na urputnou snahu o snížení hendikepu. Soutěžit se bude ve dvojicích, které budou rozděleny do dvou kategorií - rodinné a nepříbuzné. Takže pánové, pozvěte své manželky na taneček!

Po dohrání turnaje bude následovat posezení u ohně, kytara, opékání a volba Miss Čarodějnice, a proto dámy, nezapomeňte si krom želez, dřev, týček a míčků vzít také výbavu čarodějnickou - košťata, klobouky, plachetky, škrpály, kotlíky, babská ucha a jiné nezbytnosti. V minulých ročnících turnaje získávala titul Miss Čarodějnice ta hráčka, která si nejlépe poradila se speciálním golfovým úkolem. I tady bude letos změna. Miss Čarodějnici budou demokraticky volit účastníci turnaje podle kostýmu.

Pokud nemáte nikoho do páru, nemusíte zoufat. Dejte nám to včas vědět na e-mailu jirku@gchk.cz a určitě pro vás někoho do dvojice najdeme. Filipojakubská noc nastává sice 30.dubna, ale těžko bychom mohli hrát v pondělí, takže si zabukujte termín v sobotu 28.4. s cannon startem v 9:30. Během dneška bude turnaj Čarodějnic vypsán na serveru ČGF, kde se také budete moci přihlašovat. Těšíme se na setkání!
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418