Golf Club Hradec Králové
6. března 2006 [výbor GCHK]

Zpráva z výročního shromáždění GCHK

Výroční shromáždění 3.3.2006, hotel Alessandria. (Foto David Jirků)

V pátek 3. března proběhla v hotelu Alessandria v Hradci Králové valná hromada Golf Clubu Hradec Králové. Na schůzi byl do dalšího funkčního období zvolen stávající výbor GCHK a členové schválili nové klubové stanovy.
Prezident klubu Ing. Petr Drbal komentoval zprávu o činnosti výboru GCHK v roce 2005, která byla všem členům klubu předem rozeslána společně s pozvánkou na výroční shromáždění. Jiří Stránský seznámil valnou hromadu s výsledky hospodaření klubu v uplynulém roce a s návrhem rozpočtu na rok 2006. Zprávu revizní komise poté přednesl Lutz Kleiner, který se zaměřil na analýzu ekonomických trendů v hospodaření GCHK za poslední tři roky. Výše uvedené zprávy naleznete v členské sekci webových stránek (Golfový klub -> Zpravodaj).
Následovala tajná volba nového výboru GCHK a nezávislého revizora. Valná hromada jednomyslně zvolila navržené kandidáty, kteří pracovali ve výboru klubu už v minulém volebním období. Hladce byl schválen také návrh nových stanov a usnesení z valné hromady. I tyto dokumenty včetně zápisu ze schůze jsou umístěny v interní sekci našich webových stránek.
Na závěr večera byly vyhlášeny výsledky simulátorového mistrovství klubu, které se odehrálo v průběhu února v Indoor Golf Centru Fomei. Tradičně byli oceněni také nejlepší hráči loňské sezóny a „Skokan roku“. Plénum pobavil návrh Pavla Koudelky vyhlašovat zároveň „Parašutistu roku“. Tím by se v roce 2005 stal David Jirků (propad z HCP 9,7 na 12,1) o jednu desetinku před Petrem Makovským. Mimochodem – David byl před třemi lety vyhlášen „Skokanem roku“ a Petr je zatím nejúspěšnějším odchovancem oddílu mládeže GCHK, který měl v klubu řadu let nejnižší HCP a v pražské Čechii získal i extraligový titul mistra ČR. To vše jen dokazuje, jak je golf nevyzpytatelný.
Komentáře: 2, poslední 15. března 2006 v 22:09 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

8. března 2006 v 07:19, Admin
Na shromáždění padl návrh na změnu hesla do interní sekce Zpravodaje. Pokud jste se shromáždění nezúčastnili a nové heslo neznáte, pošlete prosím e-mail s žádostí o heslo na adresu jirku@gchk.cz.
15. března 2006 v 22:09, Jirka Hvezda
Šukání plátna,indoor golf.Navrhuji vyhlásit nejlepšího šukače plátna.Oficiální název:The best Šukna. Cesky:Nejlepsí šukna.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418