Golf Club Hradec Králové
2. září 2012 [daw]

Poslední ohlédnutí za létem

Léto s golfem. Filip Macek loví míček z jamky při závěrečném turnaji v Adventure golfu. Medaile, diplomy a ceny byly přichystány pro každého.

Začíná další školní rok, prázdniny jsou definitivně za námi. Tréninkové centrum mládeže GCHK letos v létě do svých obvyklých aktivit zařadilo jednu novinku, a tou byl příměstský golfový tábor. Konal se na přelomu července a sprna a podle ohlasů dětí i rodičů byl velmi povedený, takže si ho za rok určitě zopakujeme. Do dalších letních prázdnin ovšem zbývá ještě deset dlouhých měsíců, tak se pojďme ve fotogalerii alespoň ohlédnout za těmi letošními.

Tábor byl rozdělený do dvou týdenních běhů. Díky sousedství Aquagolfu a Fomei mohly děti využívat různá prostředí, takže o zábavu nebyla nouze. Během tábora si bohatě užily nejen golfu (ať už toho klasického nebo patovací odnože Adventure golfu), ale i koupání, lukostřelby, ježdění na čtyřkolkách i kolektivních her.

Počasí bylo téměř celých 14 dní ideální, ale když jeden den od rána lilo, nažhavily se lampy projektorů na indooru a hrálo se v suchu pod střechou. Evergeenem bylo skákání na trampolínách. Třešničkou na dortu pak společný turnaj s rodiči na Adventure Golfu (fotogalerie zde).

Velké poděkování za přípravu a perfektní organizaci patří hlavnímu vedoucímu tábora Mírovi Šafaříkovi i jeho pomocnicím Zuzce Eliášové a Aleně Dostálové.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

FOTOGALERIE

Příměstský golfový tábor 2012

Počet obrázků: 64

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418