Golf Club Hradec Králové
12. března 2007 [STK]

FSG přeborníci: Býma a Palatková

Nejlepší hráči klubového přeboru, zleva Vladimír Wsól a Svatopluk Býma jun. byli vyhlášeni na valné hromadě GCHK. Arnošt Martinec a Jana Palatková se vyhlášení nemohli zúčastnit a omluvili se. (Foto David Jirků)

V první půli února se odehrál čtvrtý ročník klubového mistrovství na FSG simulátorech. V kategorii žen zvítězila Jana Palatková a mezi muži byl nejlepší Svatopluk Býma, který dokázal získat titul mistra už potřetí v řadě. Na simulátorový hattrick se ale Sváťa letos docela hodně nadřel.

O prvním místě v mužské kategorii rozhodovala dodatečná rozehrávka. Společně se Sváťou se do ní díky 79 úderům dostal i Arnošt Martinec. Zorganizovat rozstřel se podařilo až začátkem března, a tak se na výsledky muselo dlouho čekat. Rozstřel se hrál na tři jamky a o jeden úder v něm byl úspěšnější obhájce loňského prvenství. Nechybělo ale mnoho a rozehrávka o titul mohla být mnohem dramatičtější. S odstupem pouhého jednoho úderu od špice výsledkové listiny totiž na třetím a čtvrtém místě skončili Vladimír Wsól a Jan Košťál.

Ani u žen nebyla situace zcela jednoznačná. Jana Palatková vyhrála výkonem 81 ran, ale její odstup od druhé Lucky Bičišťové činil jen dvě rány. Třetí příčku obsadila Kristina Hostáková. Turnaje se zúčastnilo celkem 34 hráčů a hráček. Vyhlášení výsledků proběhlo na valné hromadě GCHK v pátek 9. března 2007.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK na simulátorech

10. února 2007, Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418