Golf Club Hradec Králové
8. července 2013 [STK]

Bronz ze žákovského mistrovství ČR

Bronzová radost. Nejlepší hráčky kategorie mladších žákyň, zleva Melánie Vendelbergerová, Gabriela Roberta Vítů a Lucie Harcubová. (Foto Pavel Zíka, www.golfcamera.com)

Dlouhých 8 let trvalo čekání na opakování medailového úspěchu na Národním mistrovství ČR žáků a kadetů. Do Hradce Králové putovaly medaile z této prestižní akce naposledy v roce 2005. Tréninkovým centrem mládeže prošla od té doby více než stovka dětí, ale navázat na individuální úspěchy svých předchůdců se povedlo až letos Lucii Harcubové, která na mistrovství vybojovala třetí místo v kategorii mladších žákyň.

Šampionát hostil ve dnech 5.-7. července golfový resort Kunětická Hora. Turnaje se zúčastnilo bezmála 140 dětí z celé ČR. Golf Club Hradec Králové reprezentovalo trio Lucie Harcubová, Eva Němečková a Christian Horák. Cutem po dvou kolech prošla pouze Lucka, která do finálového dne vstupovala ze čtvrté příčky.

Výsledky 88 a 87 ran v prvních dvou soutěžních dnech dokázala v poslední turnajový den naše hráčka hodně vylepšit. Na mistrovsky připraveném hřišti, které svojí délkou, kvalitou i obtížností patří mezi nejužší špičku top golfových areálů v České republice, Lucka prolomila o jeden úder hranici 80 ran a zcela zaslouženě se posunula na stupně vítězů.

Chris Horák skončil mezi kadety jednu ránu od cutu na 16. místě, Eva Němečková měla k cutu v kategorii kadetek o notný kus dále, když obsadila 27. místo.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR žáků a kadetů

5. července 2013, Kunětická Hora

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418