Golf Club Hradec Králové
21. září 2008 [STK]

Už brzy budeme znát mistry GCHK

Vrchol sezóny se blíží. Tento týden se na Hrádku rozhodne o mistrech klubu na jamky i na rány. (Foto David Jirků)

Jamkové mistrovství klubu je těsně před koncem. V mužské i ženské kategorii už zbývá odehrát jen finálový zápas, ve kterém půjde o vše. V uplynulých týdnech jste měli možnost na stránkách GCHK tipovat, kdo do posledních bojů zasáhne – jak to tedy dopadlo?

Opět se potvrdila stará pravda, že jamkovka je nevyzpytatelná. Ze 41 odeslaných tipů byl pouze jeden správně, tzn. jeho autor uhodl vítěze všech šesti zápasů. Nejčastěji se hlasující mýlili v zápase Lucky Bičišťové se Zuzkou Eliášovou, v němž oproti předpokladům většiny zvítězila Zuzka. Ta se ve finále utká s Kristinou Hostákovou.

Mezi muži se schylovalo k velkému překvapení díky Vláďovi Baše. Až na osmnáctce prohrál nejtěsnějším rozdílem o jednu jamku s Jakubem Mojžíšem. Kuba následně prošel do finále přes nasazenou dvojku Petra Makovského a jen jedna jediná výhra ho dělí od titulu mistra klubu v jamkovce. To ale bude muset porazit papírově nejsilnějšího protivníka, nasazenou jedničku Honzu Petráčka.

A ještě jedna perlička z hlasování. Jako nejvyrovnanější dvojice byli pasováni „STKáři“ Vláďa Rybář (54% hlasujících na výhru) a David Jirků (46%). Průběh zápasu odpovídal tomuto očekávání do osmé jamky, kde byli oba hráči stále skvér. Pak ale Vláďa začal kouzlit. Od devítky už nezahrál nic jiného než par a na patnáctce bylo rozhodnuto.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418