Golf Club Hradec Králové
23. února 2009 [STK]

Nové tváře mezi klubovými mistry

Hráčů opět přibylo. Rok od roku roste počet hráčů, kteří se simulátorového mistrovství klubu účastní. Letošního šestého ročníku turnaje se zúčastnilo 30 mužů a 10 žen. (Foto David Jirků)

První klubové mistrovství roku 2009 skončilo. Mistry klubu ve hře na FSG simulátorech se stali Radek Náměstek a Lucka Bičišťová. Hrálo se náročné hřiště Torrey Pines South Course, se kterým se Radek vypořádal s výsledkem 76 úderů, Lucka hrála 78 úderů. Nejlepší brutto výkon předvedl Tomáš Kvasnička junior (73), který ale nemá v GCHK domovské členství, a podle regulí turnaje proto nemohl titul mistra klubu získat.

Ohlédneme-li se za loňským mistrovstvím, dá se v kategorii mužů najít zajímavá paralela. Radek vloni ztratil skvěle rozehraný turnaj dvěma zkaženými jamkami v závěru kola a skončil jednu ránu za vítězem Bohoušem Holubcem. I letos měl Radek turnaj dobře rozehraný. Hned na náročné první jamce (dlouhý par 4 přes 400 metrů) dal birdie a tři jamky před koncem držel skóre +1. Kolo ale zakončil sekvencí bogey-bogey-bogey, proti finiši par-par-par, který předvedl druhý hráč v pořadí Vláďa Rybář. Nakonec však Vláďovi jedna rána chyběla a Radek tentokrát již titul mistra klubu z rukou nepustil. O další ránu zpět skončil Tomáš Kvasnička starší.

Po loňském přestupu dvojnásobné klubové mistryně Jany Palatkové na Kunětickou horu bylo v ženské kategorii letos těžké tipovat vítězku. Mistryní klubu se nakonec stala čtvrtá hráčka republikového mistrovství jednotlivců a členka stříbrného družstva žen Lucka Bičišťová. O vítězství se dlouho přetahovala s Janou Kábrtovou, která dokonce na 15. jamce o jeden úder vedla. Série tří bogey však Janu odsunula až na třetí příčku. Na druhé místo proklouzla s 80 ranami Zuzka Eliášová.

Vyhlášení vítězů mistrovství proběhne v pátek 27.2. na valné hromadě GCHK v Bowling baru 69 v Hradci Králové.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK na simulátorech

22. února 2009, Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418