Golf Club Hradec Králové
27. ledna 2011 [STK]

Jamkový pavouk je na světě

Dvojice do jamkového mistrovství na simulátorech jsou vylosovány. Losování sice neproběhlo pod dozorem státního notáře, ale provedl jej zcela nestranně server našich webových stránek. Pořadí určil náhodnou funkcí RAND() a hráči se dle výsledného seznamu seřadili do připravených pavouků. Budete-li mít problém s orientací v netradičním tvaru pavouka, neváhejte se s dotazy obrátit na rozhodčího Davida Jirků.

Jamkovka tedy může začít. Žádáme všechny hráče, aby se bez zdržení navzájem kontaktovali a domluvili se na nejbližším možném termínu odehrání zápasu. Indoorová jamkovka je narozdíl od té venkovní velice flexibilní - nezáleží na počasí ani na denní době a hra trvá max. 2 hodiny. Protože hráče v mužské kategorii čeká až 6 kol, které by se měly odehrát během 6 týdnů, ideálně by jednou za týden měl každý z vás odehrát jeden zápas. Nebudeme stanovovat pevné termíny, do kdy se má které kolo odehrát, ale prosíme všechny, aby se v co největší míře snažili jeden zápas týdně odehrát.

Připomínáme pravidlo, podle kterého hráč po první prohře sestupuje do opravného pavouka (vyjma finále a semifinále) a má možnost pokračovat dál v turnaji. Pozice, kam kdo sestupuje, jsou v opravném pavouku vyznačeny. Pavouky pro muže a ženy naleznete v pravém sloupci stránky.

Hřiště: dle rozpisu v pavouku, v barevných sloupcích nad jednotlivými koly
Odpaliště muži: Pro
Odpaliště ženy: Junior
Vítr: Breezy
Pin position: 12
Green speed: Medium
Green hardness: Moderate
Hraje se dle Všeobecných podmínek pro hru na FSG simulátorech a s nastavením pro mistrovské soutěže ČGF.

Simulátor je libovolný, záleží na domluvě hráčů. Cena za 1 hodinu na simulátoru je 250 Kč, zaokrouhluje se po půlhodinách nahoru. Máte-li vlastní permanentky, můžete je využít. Při prvním startu hradí každý 100 Kč startovné. Scorekarty s výsledky odevzdávejte na recepci.

Přejeme všem hezkou a napínavou hru.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

PARTNEŘI SOUTĚŽE

Outdoor Solutions s.r.o.

Fomei a.s.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418