Golf Club Hradec Králové
27. června 2011 [daw]

Dobrý start v "šestnáctkách"

Chris drajvuje. Christian Horák po odpalu na 17. jamce. (Foto David Jirků)

Po dvou "hubených" letech, kdy jsme v Poháru klubů smíšených družstev do 16 let nedokázali projít regionálním sítem, se letos opět zadařilo. Golf Club Hradec Králové se na Malevilu kvalifikoval do národního finále díky druhému místu z deseti přihlášených klubů. Finálový turnaj se uskuteční na konci července v Karlových Varech.

Družstvo GCHK nastoupilo na Malevilu v této sestavě: Christian Horák, Ondřej Hübner, Milan Kotrba, Eva Němečková, Anna Starostová a Patrik Špalovský. Kapitánské role se ujal tradičně Petr Drbal, který s potěšením sledoval dobré výkony všech hráčů. Počet klubů, které usilují o postup do finále každým rokem roste, a v takové konkurenci je obzvlášť důležité hrát bez větších výpadků. To se nám v uplynulých letech v Poháru nedařilo, ale letos se to zlomilo.

Úkolem každého člena týmu je hrát na svůj hendikep. Pokud se tohle daří, tak je pravděpodobnost postupu vysoká. Na Malevilu se tahle stará pravda týmových soutěží potvrdila. Dva hráči svůj hendikep zlepšovali (Patrik Špalovský s Annou Starostovou), dva svůj hendikep potvrdili (Ondra Hübner a Eva Němečková) a dva hráli jen lehce pod hranicí udržení HCP (Chris Horák a Milan Kotrba). Na suverénního vítěze kvalifikace Kunětickou Horu jsme sice ztratili 25 úderů, ale o dalších 28 ran jsme vedli před třetím GC Na Vrších.

Druhá příčka tedy znamená postup do finále ve Varech, kde však budeme mít těžší výchozí pozici, nežli kvalifikační vítěz. Nebudeme nasazeni, a tak nás v prvním kole jamkovky bude čekat některý ze trojice vítězů kvalifikací ve zbývajících regionech. Buď Golf Club Erpet Praha, nebo Golf Club Karlovy Vary, nebo Valašský Golfový Klub.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Pohár klubů družstev do 16 let, kvalif.

26. června 2011, Malevil

výsledková listina

konečné pořadí

FOTOGALERIE

Pohár klubů, kvalifikace Východ A 2011

Počet obrázků: 6

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418