Golf Club Hradec Králové
18. ledna 2009 [STK]

Dvě rány od bronzové medaile na FSG

Simulátoroví mistři republiky. Jana Palatková (GC Kunětická Hora) a Viktor Skalle (GK Čechie) zvítězili na 15. Mistrovství ČR jednotlivců ve hře na FSG simulátorech. (Foto Ivan Paggio)

Nechybělo mnoho a mohli jsme se radovat z medaile. Lucka Bičišťová vybojovala výborné 4. místo na Mistrovství ČR jednotlivců na FSG simulátorech. Turnaj, jehož první kolo probíhalo i ve Fomei v Hradci Králové, vyvrcholil tuto neděli finálovým kolem v pražské Čechii, kam se probojovalo 50 nejlepších mužů a žen z celé republiky.

Z hráčů, kteří se zúčastnili kvalifikace v našem indooru, postoupili do Prahy Sváťa Býma, Libor Píša a Vláďa Rybář v mužích a Jana Palatková s Luckou Bičišťovou v ženách. Nejlépe měla turnaj rozehraný Jana, která obhajovala loňské vítězství a se 69 údery po prvním kole vedla. V Praze nedopustila překvapení a titul mistryně ČR úspěšně obhájila, byť tentokrát již ne v „barvách“ Golf Clubu Hradec Králové. Jana je od loňského roku členkou na Kunětické Hoře.

Lucka Bičišťová postoupila do finále jako šestá hráčka průběžného pořadí a během finálového kola se jí povedlo poskočit o dvě místa výše. Ztráta na bronzovou příčku činila pouhé dvě rány... Lucka vylepšila své loňské maximum (7. místo) a díky tomuto úspěchu se pasovala do role velké favoritky blížícího se klubového simulátorového mistrovství, které se odehraje v půli února.

V kategorii mužů patřil k největším adeptům na mistrovský titul Sváťa Býma, který s 68 ranami postupoval do finále ze třetího místa. Bohužel se mu nepovedlo tento super výsledek zopakovat a nakonec obsadil osmou příčku. Z našich hráčů nastoupil ve finále ještě Vláďa Rybář, který skončil na 36. místě. Turnaje se zúčastnilo celkem 86 mužů a 34 žen.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR jednotlivců na simulátorech

10. ledna 2009, Fomei, Čechie

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418