Golf Club Hradec Králové
18. listopadu 2012 [STK]

Informace k Mikuláš Cupu 2012

Zpátky v indooru. Po dvou letech se turnaj Mikuláš Cup vrací do indoorového centra Fomei v Hradci Králové. (Foto David Jirků)

Blíží se konec roku, a to je čas, kdy jsme se vždy pravidelně scházeli na Hrádku na mikulášském turnaji. Majitel hrádeckého hřiště letos klubu nenabídl možnost pronájmu hřiště, a tak se nabízely jen dvě možnosti - uspořádat turnaj jinde nebo ho nepořádat vůbec. Zvítězila první varianta. Patnáct úspěšných ročníků, které už má Mikuláš Cup za sebou, by bylo škoda utnout, a tak se turnaj přesouvá z Hrádku do Hradce Králové.

Dějištěm Mikuláše bude Indoor Golf Centrum Fomei dne 1.12.2012. Že je možné turnaj uspořádat ve Fomei, bylo ověřeno už v roce 2010, kdy se hrádecké hřiště nepodařilo kvůli sněhové kalamitě připravit. O vítězi tehdy rozhodovala netypická kombinace indoor & outdoor golfu. Hrálo se totiž 9 jamek na simulátoru a čtyři jamky venku v zahradě areálu. A protože ohlasy na tento způsob hry byly veskrze pozitivní, bude se i letos hrát jak uvnitř, tak venku.

Fomei disponuje 18 jamkami Adventure Golfu, které budou v případě rozumného počasí připraveny ke hře. Připraveno bude také pět FSG simulátorů, na nich se půjde devítka. Pokud se podaří nalézt vhodné prostory, mohou vzniknout ještě další outdoorové jamky (nechme se překvapit).

Jak je na Mikuláši dobrým zvykem, těšit se můžete na bohaté občerstvení - uvnitř studené mísy, venku horké svařené víno a na konci dne večeře v hostinci U Růže v Kuklenách.

Hrací poplatky a startovné pro členy klubu činí 400 Kč, hráči bez členství v GCHK budou hradit 500 Kč. Podmínkou účasti na mikulášském turnaji je věk 18 let a více.

Zahájení turnaje je v 9 hodin, otevřeno bude od 8:30. Přihlašovat se můžete na serveru ČGF. Těšíme se na setkání.
Komentáře: 5, poslední 5. prosince 2012 v 19:02 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

22. listopadu 2012 v 22:35,
Dobrý večer,musím apelovat na na tento článek.Už koncem října,kdy končila sezona na Hrádku,jsme věděli,že Mikuláše dělat nebudeme.Pokud na Hrádek nechodíte v létě,bojkotujete tady hru,tak nevidím důvod ani já,jako provozovatelka kavárny důvod pokračovat v Mikulášské tradici,která byla pro mne více méně prodělečná.Po 16letech mne opravdu mrzí přístup některých lidí k Hrádku.Tímto Vám přeji hezkého Mikuláše na Fomei.S pozdravem Marcela Makovská
26. listopadu 2012 v 20:17, Svatopluk Býma jun.
Opravdu si myslíte, že v dnešní konkurenci hřišť, které se nachází v našem kraji, máte nějakou exkluzivitu, která zaručuje, že tam budeme hrát každý týden? Možná tak před 10 lety. Hrádek má jistě své kouzlo ale upřímně i to jednou zmizí. Lidé jednoduše jezdí na hřiště, která mají např. lepší služby, atmosféru, kvalitu hřiště, otevřený driving a podobně. Možná by bylo dobré popřemýšlet zda-li v těchto zmiňovaných bodech nemáte nějaké rezervy. Pokud je ovšem vaše politika postupně naštvávat stávající členy a chovat se arogantně jak k hráčům, tak ke golfové konkurenci tak se Vám to daří. Přeji pěkný den.
28. listopadu 2012 v 18:21, Orel
To je neskutečně skutečný golfový sen....I nás to všechny neskutečně a opravdu mrzí, že nám byl vnucen vynucený přístup. Ale s tím se přeci dá něco dělat, nebo ne? Marcelka i Péťa se polepší a všechno bude jako dříve. Věříte této pohádce? Já ano. Všechny zdraví jeden z nejlepšch abonentů, který miluje Hrádek zaplatil roční abonmá a přestal chodit. Pěkný den.
29. listopadu 2012 v 20:46, Vladimír Beneš
Čtrnáct prodělečných ročníků to je ale pádný důvod.Chodili jen golfisti abstinenti a otravovali čajem. Proto se asi v kavárně jen provozuje ale nepodniká.
5. prosince 2012 v 19:02, Zdeněk K.
Co šílíte všichni. Já si to na Hrádku letos užil a i pěkně vydělal.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418