Golf Club Hradec Králové
3. května 2010 [daw]

Dětská Tour Severovýchod poosmé

Nejlepší výkon dne. Ondřej Pátek dlouho vedl s hřištěm vyrovnanou bitvu okolo paru, nakonec uhrál výsledek +4. (Foto David Jirků)

Pardubická devítka byla v sobotu 1. května dějištěm zahajovacího turnaje Dětské Tour Severovýchod. Počasí zrána zahrozilo nepříjemným deštěm, ale nakonec z toho nic nebylo, dokonce i vysvitlo sluníčko. Do turnaje se přihlásilo přes 60 dětí všech věkových i hendikepových kategorií. Zatímco jedni teprve získávali své první turnajové zkušenosti, jiní už sbírali pary a birdie skoro jako na běžícím pásu.

Tak třeba Ondřej Pátek, vítěz dorostenecké kategorie, měl po pěti jamkách na svém kontě dvě birdie a až do 15. jamky udržoval výsledek +1. Tři bogey na závěr mu jinak skvělý trochu pokazily, ale i tak to bylo velice povedené kolo. Podobně se vedlo Katce Brychové, která vyhrála kategorii kadetek a kadetů s výsledkem 78. Ve starších žácích stačilo na prvenství Davidu Kváčovi zahrát 86 ran. Velice pěkným výsledkem se může pochlubit vítěz v mladším žactvu Jan Bryčka, který s 81 údery neměl vůbec konkurenci.

Túra pokračuje za dva týdny na Svratce, kde je bohužel zájem dětí o hru výrazně vyšší, než kapacita svrateckého hřiště umožňuje. Naštěstí v letošním kalendáři přibyly další turnaje a bude se hrát na více osmnáctkách, které jsou schopny pojmout dostatečný počet hráčů, takže pokud se na někoho v jednom kole nedostane místa, určitě si bude moci zahrát jinde.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Dětská Tour Severovýchod

1. května 2010, Pardubice

výsledková listina

FOTOGALERIE

Dětská Tour Severovýchod, Lázně Bohdaneč 2010

Počet obrázků: 39

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418