Golf Club Hradec Králové
9. srpna 2014 [mš]

Národní mistrovství žáků a kadetů 2014

Mistrovství žáků a kadetů se letos na začátku července uskutečnilo v Brně na skvěle připraveném hřišti Kaskáda. Náš klub zastupovali  Chris Horák a Tomáš Vajcík v kadetech. Mladší žáci Jaroslav Bareš a Justýna Šafaříková.

Po očku jsme taktéž sledovali jak si povede  naše bývalá hráčka Lucie Harcubová jenž letos přestoupila do pražského Olympia golf clubu. Počasí ukazovalo všechny svoje tváře ale golfový národ je otrlý a připravený. Oba naši mladší žáci nezklamali Jaroslav Bareš skončil dvacátý a získal cenné zkušenosti do příštích let. Justýna Šafaříková byla nejmladší hráčem šampionátu. V sedmi letech první účast, osmé místo a hendikepem klepe pod dvacítku. Lepší místo a to vynikající sedmé zaslouženě patří Chrisovi Horákovi,který se svou přirozenou a klidnou hrou dostal do top 10. Chris ač není členem žádné reprezentační tréninkové skupiny dokazuje, že pílí a tréninkem lze atakovat mety nejvyšší. Třetím nejlepším kadetem republiky je pro tento rok člen našeho klubu Tomáš Vajcík. Tomu se na Kaskádě velice dařilo. Všechny tři dny zlepšoval a to je vskutku na tomto hřišti co říct.

Bonbónek nakonec. Lucie Harcubová ač již není členkou našeho klubu zvítězila v kategorii starších žaček. Všem patří gratulace za hru a výborná umístění.

Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR žáků a kadetů

4. července 2014, Brno Kaskáda

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418