Golf Club Hradec Králové
28. března 2010 [daw]

FOMEI Golf Tour opět v režii Jany Palatkové

Hattrick!!! Jana Palatková prodloužila sérii neporazitelnosti na FOMEI Golf Tour již na tři roky. (Foto David Jirků)

Potřetí v řadě a počtvrté celkově se stala Jana Palatková absolutní vítězkou indoorové série FOMEI Golf Tour. Letos ovšem musela svou výsostnou pozici potvrdit až v dodatečné rozehrávce "náhlou smrtí" proti Liboru Píšovi, protože po osmi turnajích došlo ke shodě výsledků na prvních dvou místech. Že je Jana zvyklá zvládat tlak a simulátorové turnaje vyhrávat, potvrdila vítězstvím hned na první dodatečné jamce.

Třetí příčku hendikepové kategorie A obsadil Petr Lexa, který vloni vyhrál soutěž B kategorie hráčů s vyššími hendikepy. Petrův výkonnostní vzestup je skutečně impozantní - na rozehrávku o celkové prvenství mu chyběly pouhé tři údery. Čtvrtý Jan Volejník již ztrácel 10 ran a pátý Arnošt Martinec dalších devět navíc. Fakt, že se na prvních pěti místech umístili hráči z pěti různých klubů z regionu Východ A, dává FOMEI túře punc krajské indoorové ligy.

Podobná situace navíc nastala i v kategorii B, kde na prvních čtyřech místech figurují hráči ze čtyř odlišných klubů. Pro Golf Club Hradec Králové získal pomyslné zlato Vladimír Zeman, kterému z veliké blízkosti dýchal na záda Jarda Peštuka. Mimochodem, Jarda byl druhý i v loňském roce. Třetí příčku vybojoval Honza Volejník mladší, čtvrtý skončil Martin Holý a pětici nejlepších uzavírá prezident GCHK Petr Drbal.

Děkujeme Indoor Golf Centru FOMEI, že po celou sezónu připravovala výborné podmínky ke hře. I díky tomu zima utekla o něco rychleji, než kdyby možnost soutěžení na plátně v Hradci Králové nebyla. Indooru nyní sice dáváme sbohem, ale neloučíme se úplně. Vybrané letní turnaje na Hrádku budou probíhat s partnerstvím FOMEI a pro vítěze jsou přichystány volné vstupy na budoucí zimní sezónu 2010/2011.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Fomei Golf Tour 2010

20. března 2010, Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418