Golf Club Hradec Králové
1. února 2008 [daw]

Město ocenilo úspěšné mladé sportovce

Slavnostní vyhlášení. Kristina Hostáková byla vybrána mezi Naděje královéhradeckého sportu. Celkem bylo oceněno 21 jednotlivců a 5 sportovních kolektivů. (Foto David Jirků)

Město Hradec Králové ocenilo ve středu 30. ledna na slavnostním večeru ve velkém sále Filharmonie nejlepší sportovce a sportovní kolektivy za výsledky dosažené v roce 2007. Prestižní titul Naděje královéhradeckého sportu byl letos udělen i hráčce z našeho golfového klubu, a to Kristině Hostákové.

Kristina získala v loňském roce řadu úspěchů v soutěžích jednotlivců i družstev. Z individuálních výsledků stojí nejvýše vítězství na major turnaji Národní golfové Tour mládeže na Nové Americe. Kristina byla také jedinou východočeskou zástupkyní ve finálovém kole Mistrovství ČR kadetek, kde nakonec obsadila 6. příčku. V klubových týmech patřila Kristina k lídrům v soutěžích mládeže i dospělých. S její pomocí Golf Club Hradec Králové vyhrál regionální kvalifikaci Poháru klubů smíšených družstev do 16 let, získal podruhé za sebou bronzovou medaili na Mistrovství ČR dorostenek a také obsadil 3. místo v prvoligové soutěži ženských družstev.

Zařazením mezi Naděje královéhradeckého sportu Kristina Hostáková navázala na předchozí úspěchy Svatopluka Býmy a Karolíny Černé, kteří byli v této anketě oceněni před dvěma lety. Těší nás, že město Hradec Králové registruje úspěchy našich mladých hráčů a pevně věříme, že i letos budou výsledky golfistů z Tréninkového centra mládeže GCHK dělat Hradci Králové v českém golfu dobré jméno.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418