Golf Club Hradec Králové
10. října 2011 [daw]

Podzimní Pohoda s číslem devět

Vyžírač cen. Martin Černý má pro hráče, kteří hodně vyhrávají na jeho turnaji přátelskou přezdívku "Vyžírač cen". Letos si o ni hlasitě řekl Sváťa Býma mladší, který vyhrál dvě vložené soutěže i kategorii rodinných dvojic společně se svým otcem. (Foto David Jirků)

Přibližně měsíc před příjezdem Martina Bílého na bílém koni, přijíždí na Hrádek Martin Černý se svým turnajem Pohoda. Už už se zdálo, že to letos bude na deštníky a nepromoky, ale nakonec to dopadlo skvěle. Ti otužilí možná chvílemi i zalitovali, že si doma nepřibalili do begu kraťasy, ti ostatní mohli po turnaji alespoň litovat, že s sebou 18 jamek vláčeli zbytečně deštník. Počasí vyšlo perfektně a turnaj jakbysmet.

Honza Petráček se po letech přiblížil svému rekordu hřiště, který před šesti roky stanovil na 64 ran. Letos zahrál to samé, ovšem nikoliv sám, ale ve dvojici s Tomášem Hájkem. Cena za best brutto byla jejich.

Parádních 67 ran v podání Honzy Makovského a Josefa Fišery znamenalo vítězství tohoto dua v kategorii nerodinných dvojic. Stejně tak 67 ran Svatopluků Býmových skončilo zaslouženým vítězstvím této dvojice v kategorii rodinných příslušníků. Sváťa Býma mladší si zároveň odnesl i ceny za nearest a longest, zkrátka pobral, co mohl.

I tak ale zbylo i na ostatní. Martin Černý připravil tolik cen, že se ani nevešly na stůl. Z Pohody nikdo neodcházel s prázdnou - jak je na tomto turnaji dobrým zvykem.

Je to k nevíře, ale devět let uteklo jako voda. Příští rok bude turnaj Pohoda slavit kulaté jubileum. Martine, díky!
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Podzimní Texas Scramble Pohoda

9. října 2011, Hrádek

výsledková listina

FOTOGALERIE

Podzimní Texas Scramble Pohoda 2011

Počet obrázků: 34

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418