Golf Club Hradec Králové
 

Hráč měsíce června 2009: Kristina Hostáková

Červen byl měsícem jamkovky. Hrál se nejenom klubový šampionát na Hrádku, ale také národní mistrovství, kde se vůbec poprvé povedlo hráčce z našeho klubu projít kvalifikací na rány a postoupit do hlavní soutěže. Za tento vskutku historický úspěch přidělila STK titul hráčky měsíce června Kristině Hostákové.

Národní jamkovka se hrála na Kunětické hoře. Pouze prvních šestnáct hráček kvalifikace postoupilo do vyřazovací fáze turnaje. Kristina prošla díky 81 úderům a v prvním kole narazila na Kláru Spilkovou, letos zcela suverénní českou jedničku. A byl to mimořádně napínavý souboj. Kristina většinu zápasu těsně prohrávala, ale v závěru zabojovala a po vyhrané 16. a 17. jamce srovnala stav na all square. O všem tedy rozhodla až poslední jamka, kde Klára zahrála po fantastické záchraně z rafu birdie proti paru naší hráčky.

„Klára byla lepší a zasloužila si vyhrát,“ uznala sportovně výkony své soupeřky Kristina. Její přemožitelka další průběh turnaje zcela opanovala, následující dva zápasy nekompromisně utnula už na 13. jamce a finále povolila jen o jednu jamku dále. Při své cestě za titulem jamkové mistryně ČR se Klára Spilková nejvíce nadřela právě v prvním kole s Kristinou.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418