Golf Club Hradec Králové
2. prosince 2012 [daw]

Ocenění na Večeru českého golfu

Trio nejlepších. Vyhlášení nejlepších hráček Národní Golfové Tour Mládeže 2012 v kategorii mladší žákyně do 12 let, zleva Berenika Richterová, Melánie Vendelbergerová, Lucie Harcubová a předseda Komise mládeže ČGF Aleš Libecajt. (Foto Pavel Zíka, www.golfcamera.com)

Tradiční tečkou za golfovou sezónou je slavnostní Večer českého golfu, jehož 17. ročník se konal v pátek 30.11.2012 v pražském kině Blaník. V rámci večera byli vyhlášeni nejlepší čeští amatérští hráči a hráčky roku 2012. Díky Lucii Harcubové se na pódiu pod světly reflektorů objevila i zástupkyně Golf Clubu Hradec Králové.

Lucie Harcubová má z vyhlašování na Večeru českého golfu zkušenost již z loňského roku, kdy zvítězila v žebříčku Objev roku do 10 let. V tomto roce se posunula o další krok dál - umístila se na 3. příčce v Národní Golfové Tour Mládeže v kategorii dívek do 12 let.

Kalendář Národní Golfové Tour Mládeže 2012 měl čtyři základní turnaje a finálový turnaj Masters, do něhož dostali pozvánku nejlepší hráči jednotlivých kategorií. Lucka hrála tři kvalifikační turnaje na Mnichu, Hluboké a Nové Americe, kde se umístila na 2., 3. a 4. příčce, díky čemuž se pohodlně kvalifikovala na Masters v Poděbradech.

Poděbradský turnaj zastihl Lucku ve velké herní pohodě. V nelehkých podzimních podmínkách (hrálo se na samém konci září) turnaj vyhrála díky 81 a 84 úderům. V dlouhé historii Masters tím vybojovala vůbec první vítězství pro GCHK. Naposledy jsme naše hráče na stupních vítězů mládežnického Masters viděli v roce 2005, kdy stříbrné medaile získali hned dva reprezentanti Hradce Králové - Sváťa Býma a Kája Černá.

V absolutním žákovském žebříčku ČGF 2012, který zahrnuje celoroční výsledky ze všech mládežnických turnajů, Lucce patří 5. místo. Vzhledem k tomu, že se vloni coby Objev roku umístila na 23. místě, je to markantní zlepšení a důkaz toho, že tréninkové úsilí přináší ovoce. Gratululeme!!!
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

TRÉNINKOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE

Seznamte se s novým webem pro TCM. Více informací zde.

BENJAMIN TOUR 2014

Golfová túra v Královéhradeckém kraji určená pro nejmladší hráče. Více informací zde.

VÝKONNOSTNÍ ŽEBŘÍČEK

Žebříček hráčů do 18 let
podle hendikepů (max 54)
Sestavení ke dni 14.6.2016

KALENDÁŘ AKCÍ

Přehled turnajů mládeže
pro sezónu 2016

NÁBOR DO ODDÍLU MLÁDEŽE

Tréninkové centrum mládeže provádí nábor dětí od 4 let. Informace zde.

PODPORA SPORTU

Tréninkové centrum mládeže Golf Clubu Hradec Králové podporují Královéhradecký kraj a město Hradec Králové.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418