Golf Club Hradec Králové
19. února 2012 [STK]

Sbírka medailí zkompletována

Úspěšné družstvo. Hráčky Hradce Králové, zleva Zuzana Eliášová, Lucie Bičišťová a Barbora Kábrtová, vezou počtvrté v řadě z Prahy indoorovou medaili. (Foto Ivan Paggio, www.golf.cz)

Jedno zlato a dvě stříbra získaly doposud hráčky Hradce Králové v indoorových mistrovstvích družstev žen. Letos přivezly z Prahy poslední cenný kov, který ve sbírce chyběl, a to bronz. Družstvo ve složení Lucie Bičišťová, Zuzana Eliášová, Barbora Kábrtová a Jana Kábrtová obsadilo na simulátorovém MČR třetí příčku.

V kvalifikaci na rány hrály velice dobře sestry Kábrtovy. Jana zahájil ve velkém stylu, když po sedmi jamkách držela skóre 4 rány pod par. Také Bára zahrála na prvních sedmi jamkách 4 birdie, ale do toho se jí ještě vklínilo dvakrát bogey. Nakonec obě donesly velmi slušných 73 ran, které doplnila třetím výsledkem 78 ran Lucka Bičišťová. Čtvrtá hráčka v týmu Zuzka Eliášová bohužel kvůli zablokované registraci do kvalifikace nemohla zasáhnout a hrála až druhý den v jamkovce.

S výsledkem 224 ran se hráčky Hradce Králové umístily na třetí příčce kvalifikace s odstupem 7 úderů od první Čechie a 3 ran od druhého Erpetu. Erpet byl naším prvním soupeřem v jamkové fázi a dlužno říci, že nám měl co vracet. Vloni ve finále totiž Erpet podlehl Hradci v boji o titul. Letos se karta obrátila a z vítězství se radovaly hráčky Erpetu.

I přes prohru v úvodním duelu stále žily naděje na medailové umístění. K zisku bronzu potřeboval tým vedený zkušeným kapitánem Jiřím Vaňátkem přehrát hráčky Golf Clubu Beřovice, což se nakonec podařilo. Ve čtyřhře bodovala Lucka se Zuzkou, v singlu získala rozhodující bod Bára. Čtvrtým rokem v řadě tedy Hradec Králové zásluhou ženského družstva nechyběl na stupních vítězů!

V Praze samozřejmě soutěžil i mužský tým GCHK, ale na úspěchy svých ženských protějšků se našim reprezentantům nepovedlo navázat. Na osmou příčku, která zajišťovala postup do jamkového Play-off, nám v kvalifikaci chyběly čtyři rány. Arnošt Martinec přinesl 73 ran, Vláďa Wsól 77 a Vláďa Rybář 82. Bohumil Holubec škrtal 84.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR družstev na simulátorech

18. února 2012, Čechie

kvalifikace

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418