Golf Club Hradec Králové
4. března 2006 [daw]

Mistři klubu na simulátorech obhájili své posty

Pohár a cenu pro vítěze mužské kategorie si Sváťa Býma přišel převzít na výroční členské shromáždění, které se konalo v hotelu Alessandria. (foto Jiří Stránský)

Sváťa Býma junior a Kája Černá se stali mistry klubu ve hře na FSG simulátorech pro rok 2006 a obhájili tak svá loňská prvenství. Dlužno o všem dodat, že v obou kategoriích nebyly souboje o první místa zdaleka tak jednoznačné jako v minulém roce. Mezi muži dokonce rozhodovala rozehrávka, do které vedle Býmy nastoupili také Arnošt Martinec a Jan Petráček.
Letošního mistrovství, jež se odehrálo postupně v průběhu února v Indoor Golf Centru Fomei, se zúčastnily necelé tři desítky členů GCHK. Z pohledu do výsledkové listiny je zřetelný trend zvyšování sportovní úrovně turnaje, ruku v ruce s narůstajícím počtem hráčů.
Probojovat se do rozehrávky o titul klubového mistra znamenalo zahrát výsledek 78 ran. O prvním místě se nerozhodovalo „náhlou smrtí“, nýbrž dalším golfovým kolem na 18 jamek. Po první devítce rozehrávky měl k prvenství nejblíže Petráček, ale na 14. jamce se do čela vyhoupl Býma a výsledkem 76 ran si zajistil titul s náskokem tří úderů před svými soupeři.
V ženské kategorii i přes nachlazení zvítězila Karolína Černá s těsným rozdílem dvou ran před Kristýnkou Hostákovou. Obě hráčky se přitom dokázaly dostat pod 80 ran (Černá 77, Hostáková 79). Bronzovou příčku obsadila Zuzka Eliášová dalším solidním výsledkem 82 úderů.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství GCHK na simulátorech

1. března 2006, Indoor Fomei

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418