Golf Club Hradec Králové
30. srpna 2009 [daw]

Na Hrádku se hrálo o Pohár hejtmana

Nejmladší hráčka turnaje. Sedmiletá Barborka Šalandová se chystá odpálit svoji první turnajovou ránu v životě. K osmým narozeninám, které oslaví za pár dní, si nadělila nový HCP 52. (Foto David Jirků)

Další ročník Dětské Tour Severovýchod se blíží neodvratně ke konci. Poslední víkend v srpnu se odehrál v pořadí desátý turnaj DTSV, který se tradičně v tento termín koná na Hrádku. Na turnaj se přihlásilo 60 mladých hráčů, kteří plně vytížili kapacitu hrádecké devítky. Startovalo se ve dvou skupinách, zvlášť dopoledne a odpoledne. Počasí nám i přes deštivé a zamračené dopoledne vydrželo, takže si organizátoři turnaje Petr Drbal a David Jirků mohli oddechnout, že se vše stihlo odehrát podle plánu.

Pohled do výsledkové listiny ukazuje, že se dětem na Hrádku výjimečně dařilo. Hendikepy zlepšovali nejen ti začínající, u nichž jde snižování celkem snadno a rychle, ale i zkušení hráči s nízkými hendikepy. Ti také usilovali - krom pohárů pro vítěze ve svých kategoriích - o putovní cenu turnaje, pohár věnovaný hejtmanem Královéhradeckého kraje. Pohár náleží hráči s absolutně nejnižším výsledkem ze všech.

Po velmi napínavé bitvě pro sebe tuto skleněnou trofej získal Martin Slánský z Golf Clubu Kunětická Hora. Martinovi přitom vůbec nevyšel začátek a po prvních pěti jamkách s výsledkem 7 nad par to vypadalo na propadák. Jenže dobré hráče hráče zdobí dobrá psychika, a to Martin potvrdil. Zbytek hřiště kola totiž došel v paru. Byť mu na čtyřech jamkách "uklouzlo" bogey, dokázal to opravit čtyřmi berdíky.

Martin Slánský zároveň zvítězil v kategorii kadetů. Dorostencům vévodil Tomáš Gärtner z Golf Clubu Semily, zlato pro domácí klub vybojoval Honza Stodola mezi staršími žáky a druhou zlatou pro Kuňku zajistil Matěj Štěpánek v mladších žácích. Smíšenou kategorii hráčů s klubovým hendikepem 37-54 vyhrála Veronika Pázlerová z Park Golf Clubu Hradec Králové.

Podrobnou fotoreportáž z turnaje naleznete zde.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Dětská Tour Severovýchod

29. srpna 2009, Hrádek

výsledková listina

průběžné pořadí

FOTOGALERIE

Dětská Tour Severovýchod, Hrádek 2009

Počet obrázků: 41

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418