Golf Club Hradec Králové
13. září 2006 [STK]

Pořadí na prvních místech se nezměnilo

Vyhlášení výsledků posledního turnaje proběhlo ve znamení francouzského koňaku. Hodnotné ceny do soutěže věnoval Godet. (Foto David Jirků).

Na Nové Americe byl v neděli 10. září dohrán třetí ročník Mistrovství Královéhradeckého kraje. Vítězi seriálu pěti turnajů (Hrádek, Myštěves, Mladé Buky, Prosečné a Nová Amerika) se stali členové našeho golfového klubu Jan Petráček a Karolína Černá, která titul krajské mistryně získala již potřetí za sebou.

Do žebříčku mistrovství se započítával průměr ze tří nejnižších odchylek od Course ratingu jednotlivých hřišť. Boj o titul byl hodně vyrovnaný, protože před posledním turnajem dělila první a druhé místo v mužské kategorii jediná desetinka a mezi ženami šest desetin. Na náročném kombinaci Woodland + Maple Hills ale druzí hráči v žebříčku Sváťa Býma a Zuzka Eliášová svůj výsledek škrtali, a tak se pořadí na čele mistrovství nezměnilo.

Třetí příčky v celkovém hodnocení mistrovství patří zástupcům Country Clubu Nová Amerika Slavomilu Fibigerovi a Janě Palatkové. Na pěti turnajích krajského přeboru nastoupilo celkem 99 hráčů a hráček.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství Královéhradeckého kraje

10. září 2006, Nová Amerika

výsledková listina

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418