Golf Club Hradec Králové
11. června 2006 [výbor GCHK]

Pozvánka na Den otevřených dveří 18.6.

Zajímavý záběr - státní zámek Hrádek u Nechanic z pohledu pilota motorového rogala. (Foto Ivan Šurc)

V neděli 18. června se na golfovém hřišti v Hrádku uskuteční mimořádná akce, jejíž cílem je popularizace golfu a rozšíření členské základny našeho klubu. Výbor GCHK se proto obrací na své členy s žádostí o spolupráci. Přijeďte příští neděli se svými přáteli, které byste rádi seznámili s golfem, a za pomoci klubových cvičitelů s nimi absolvujte první golfové krůčky. Nebo o této akci své známé alespoň informujte a pomozte zlomit přetrvávající přesvědčení, že golf není sportem, nýbrž jen kratochvílí pro bohaté. Sami už dobře víte, že to tak není.
Den otevřených dveří začíná v 10 hodin. Návštěvníkům zapůjčíme nezbytné vybavení a seznámíme je se základy golfového švihu, aby si mohli sami zkusit odpalování na driving range. Poté přijde na řadu čipování a patování s dovednostní soutěží o klubové míčky. Součástí golfového dema bude i seznámení s cenovými relacemi golfového vybavení a s bohatým klubovým životem GCHK od juniorských začátků v Tréninkovém centru mládeže přes generaci rodičů až k seniorům. Vše samozřejmě zcela NEZÁVAZNĚ A ZDARMA.
Připomínáme, že od letošního roku mohou zájemci o golf vstupovat do našeho klubu skupinově za výhodnějších cenových podmínek. V rámci Dne otevřených dveří výbor GCHK nabídne tyto podmínky i jednotlivcům, kteří nejpozději do konce června 2006 podají přihlášku do klubu. Neděle 18. června 2006 je zkrátka ideální šancí, jak se s golfem seznámit a hlavně, jak s ním doopravdy začít.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418