Golf Club Hradec Králové
26. února 2013 [STK]

Medailová série pokračuje

Bronz. Družstvo Golf Clubu Hradec Králové obsadilo 3. příčku na MČR družstev v Erpetu (foto Pavel Zíka, www.golfcamera.com).

Ženský tým Golf Clubu Hradec Králové obsadil třetí příčku na mistrovství ČR družstev na FSG simulátorech v pražském Erpetu. Na stupně vítězů se naše hráčky dostaly už čtvrtým rokem po sobě, letos ve složení Jana Kábrtová, Barbora Kábrtová, Zuzana Eliášová a Anna Starostová. Kapitánem bronzového týmu byl Martin Starosta.

V kvalifikačním kole se tři ze čtyř hráček Hradce dokázaly dostat do první desítky soutěžících, z čehož rezultovalo průběžné třetí místo v hodnocení týmů a postup do finálové části. Výkonnostní odstupy první trojky klubů byly minimální. Vítěz kvalifikace Čechie zahrála 243 ran, druhý Erpet 244 a třetí Hradec Králové 248. Kvarteto semifinalistů doplnila Nová Amerika s výsledkem 261 ran.

V přímém boji o postup do finále jsme změřili síly s Erpetem a bylo to hodně napínavé. Bára sice ztratila první bod proti Kristýně Frýdlové na 16. jamce, ale zbývající dva duely byly vyrovnané a dospěly až na poslední jamku. Zuzka s Aňou se radovaly z výhry 2 up nad dvojicí Barbory Jozové a Barbory Chlostové. Těsnou porážkou 1 down pak kapitulovala Jana před Michaelou Jozovou. Prohra 1:2 znamenala konec nadějí na finálovou účast, přesto ale zbývala ve hře jedna medaile.

Do zápasu o třetí místo sice náš klub nastoupil vzhledem ke kvalifikačním výsledkům v roli favorizovanějšího týmu, ale Nová Amerika rozhodně nebyla soupeřem, kterého by bylo radno podcenit. Jana Palatková patří k nejlepším simulátorovým hráčkám v ČR, tým dále tvořila velezkušená Eva Hloušková, Renáta Dědková a hostující hráčka našeho TCM Eva Němečková.

Naše ženy nakonec svoji roli splnily na jedničku. Bára porazila Janu Palatkovou, Jana si poradila s Evou Němečkovou. Foursome Zuzky s Aňou byl po zisku rozhodujícího bodu ukončen a remizován. Díky vítězství 2,5:0,5 obhájily hráčky GCHK loňskou třetí příčku. Medailová série tedy úspěšně pokračuje :-)
Komentáře: 0 | Přidat komentář

VÝSLEDKY TURNAJE

Mistrovství ČR družstev na simulátorech

23. února 2013, Erpet

kvalifikace

konečné pořadí

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418