Golf Club Hradec Králové
17. dubna 2008 [daw]

Novou sezónu odstartují Čarodějnice

Čarodějnice v akci. Romana Fettingová týčkuje na odpališti druhé jamky. (Foto David Jirků)

Golfové hřiště Hrádek už je déle než měsíc v plném provozu. Největší nedočkavci mohli hrát golf už koncem února a od začátku března se konají hendikepové středy a neděle. Rozjezd tedy máme úspěšně za sebou a pomalu přichází čas prvního důležitějšího turnaje. V neděli 27. dubna vás zveme na jarní Texas Scramble dvojic aneb 5. ročník Golfových čarodějnic.

Rozdělení kategorií na rodinné a nerodinné se na Hrádku už mnohokrát osvědčilo, a tak ani letos nebudeme tento zavedený systém měnit. Pokud k sobě nemáte spoluhráče, nevadí, přihlašte se a ráno před turnajem se na Hrádku operativně spárujeme. Výbor GCHK ručí za to, že lichý nikdo nezůstane :-) Přihlašovat se můžete běžným způsobem na serveru ČGF.

Zahajuje se cannon startem v 9:30 a po odehrání 18 jamek bude následovat posezení u ohně a hlavně volba Miss Čarodějnice 2008. Proto, dámy, nezapomeňte si krom golfových holí, míčků a týček vzít také nezbytné vybavení čarodějnické. Fantazii se meze nekladou!!! Miss Čarodějnice vzejde z demokratické volby mužské části soutěžního pole. Těšíme se na setkání na Hrádku, počasí nám přeje, a tak přijďte před turnajem ještě potrénovat.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418