Golf Club Hradec Králové
2. srpna 2008 [STK]

Ve finále Poháru nám chyběly opory

Dvakrát na poslední jamce. Radek Šnytr došel ve dvou ze tří zápasů na 18. jamku, ale bod pro družstvo mu v obou případech o chlup unikl. (Foto archiv).

Olomoucká osmnáctka hostila tento týden finále Poháru klubů smíšených družstev do 16 let. Naši mladí hráči do finále postoupili z červnové kvalifikace na Hrádku společně s Kunětickou Horou. Z dalších regionů se turnaje účastnili Erpet Praha, Beřovice, Mariánské Lázně, Karlovy Vary, Olomouc a Austerlitz.

Podobně jako vloni nám i letos chyběly ve finále největší opory a do Olomouce jsme nejeli v nejsilnějším složení – to by se možná dalo oželet v kvalifikační fázi, ale v soubojích na celonárodní úrovni je to problém. První den jsme nastoupili proti pražskému Erpetu a výsledkem byla krutá prohra 8,5 : 0,5. Nejlepší výkon podal Radek Šnytr, který prohrál nejtěsnějším rozdílem o jednu na poslední jamce se Šimonem Zachem.

Ve druhém kole byly naším soupeřem Mariánské Lázně a na rozdíl od Erpetu to byl tentokrát velmi vyrovnaný mač. Radek Šnytr hrál opět velmi dobře a ve čtyřhře společně s Kevinem Dostálem došel opět na osmnáctou jamku – a bohužel opět o jednu prohrál. V singlech bodovali Renda Baše a Honza Makovský, ale rozdílový bod se nám získat nepovedlo. Lukáš Krupička a Vojta Hovorka své singly prohráli a z těsného vítězství 5 : 4 se tedy radovaly Mariánky.

Poslední den jsme již nehráli, a tak nám společně s Kunětickou Horou patří konečné dělené 7. místo. Prvenství v Poháru klubů získal náš přemožitel z prvního kola Erpet Praha před druhými Beřovicemi a třetí Olomoucí. Do kvalifikačních kol letošního Poháru nasadilo družstva celkem 24 klubů. Děkujeme našim hráčům za předvedené výkony a už se těšíme do Darovanského dvora, kde se bude od 19. srpna hrát o tituly Mistrů ČR družstev v kategoriích žáků a dorostu.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

Text:

Jméno:

VÝSLEDKY TURNAJE

Pohár klubů družstev do 16 let, finále

29. července 2008, Olomouc

výsledková listina

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418