Golf Club Hradec Králové
11. listopadu 2009 [daw]

Golf se stěhuje pod střechu Fomei

Nové prostory. Díky přístaveným místnostem se do Indoor Golf Centra Fomei vešly dva nové simulátory. Celkem bude hráčům k dispozici šest přístrojů, z toho čtyři typu Full Swing Golf. (Foto David Jirků)

I když se počasí ještě snaží, zima klepe neodbytně na dveře. Zbývá posledních pár týdnů a možná už jen dnů, kdy se ještě dá hrát venku. Naštěstí tu díky Indoor Golf Centru Fomei existuje alternativa, jak v zimním období neztratit švih. Halová sezóna 2009/2010 právě začíná.

Rok od roku se rodina simulátorů ve Fomei rozrůstá. Kdo by čekal, že další simulátory se do indooru v Kuklenách už nevejdou, vyjde při první návštěvě z omylu. Díky nově přistavěným prostorám se nabídka simulátorů ve Fomei rozšířila o další Fullswing a také o nový kamerový simulátor. Ten bude zprovozněn v průběhu listopadu, všechny Fullswingy (dohromady čtyři) jsou již normálně v provozu.

Nová prostorná místnost se simulátory je vybavena pohodlnými křesílky, jedna část laděná do červena, druhá do černa. Simulátory jsou umístěny stranou od ruchu recepce a tréninkových sítí, takže na hru budete mít absolutní klid. Nebude vás rušit ani obsluha, pokud si však budete chtít něco objednat, stačí zvednout sluchátko místního telefonu.

Spolupráce našeho klubu s Indoor Golf Centrem Fomei bude probíhat podle modelu osvědčeného z předešlých let. To znamená, že se každý druhý víkend můžete těšit na pravidelné turnaje Fomei Golf Tour a na vítěze seriálu budou čekat zajímavé ceny. Mládež z TCM má pro tréninky vyhrazené středy a čtvrtky + 1x měsíčně juniorský turnaj (otevřený i pro hráče z jiných klubů).

Pokud bude Česká golfová federace pořádat Mistrovství ČR na FSG simulátorech, je pravděpodobné, že se ve Fomei v první půli ledna odehraje 1. kolo tohoto šampionátu. V únoru bude halová sezóna vrcholit, a tak se budete moci přihlásit na klubové mistrovství. Tituly mistrů budou obhajovat Radek Náměstek a Lucka Bičišťová.

Indoor Golf Centrum Fomei je v provozu již nyní denně od 9 do 19 hodin. Den předem je možné zamluvit si telefonicky hru až do 21 hodin na čísle 495 535 181. Členové Golf Clubu Hradec Králové mohou uplatnit slevu 10% na nákup golfového zboží v Pro Shopu Fomei. Ceník služeb a další informace naleznete na stránkách www.fomei-golf.cz.
Komentáře: 0 | Přidat komentář

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418