Golf Club Hradec Králové
4. června 2012 [STK]

Viktor Ludvík bude reprezentovat ČR

Viktor Ludvík (Foto David Jirků)

Kapitán seniorského družstva Golf Clubu Hradec Králové Viktor Ludvík hraje letos ve výborné formě a jeho výkony nezůstaly bez povšimnutí. Viktor dostal pozvánku do národní reprezentace na nadcházející Mistrovství Evropy, konkrétně do Poháru družstev ESGA, který se hraje 8.-12.7 na hřišti ve slovinské Mokrici. Gratulujume k tomutu úspěchu a držíme samozřejmě palce nejen Viktorovi, ale celému českému týmu.

Seniorská reprezentace se v posledních letech mohla spoléhat na jiné dva naše členy - Arnošta Martince a Bohumila Holubce. Těm se v tomto roce sice nepodařilo splnit kvalifikační kritéria, ale zásluhou Viktora Ludvíka ani letos nebude zástupce královéhradeckého golfu v reprezentaci chybět.

Viktor se zúčastnil tří nominačních turnajů a zejména v Šilheřovicích o sobě dal hodně vědět. Zahrál výtečných 78 ran v prvním kole, a protože i ve druhém dni přinesl solidní číslo (84), obsadil konečnou 7. příčku. A to ještě při přepravě na turnaj Viktorovi praskl driver, takže se musel spolehnout jen na trojku dřevo. Při pohledu do výsledkové listiny se nabízí otázka, zda-li nebyla hra bez driveru na úzkých šilheřovických jamkách spíše výhodou než hendikepem. Faktem však zůstává, že turnaj na severu Moravy měl mimořádně silné obsazení a Viktor za sebou ve výsledkové listině nechal desítky "papírově" silnějších soupeřů.

Do evropského šampionátu zbývá ještě víc jak měsíc, a tak aktuálním bodem Viktorova zájmu není reprezentační výjezd nýbrž seniorské mistrovství družstev, které proběhne ve dnech 12.–14. června na hřišti GC Austerlitz. Náš tým zde čeká nelehký úkol obhájit účast v elitní skupině osmi nejlepších seniorských klubů. Věříme, že to vyjde!
Komentáře: 3, poslední 9. června 2012 v 11:00 | Přidat komentář

4. června 2012 v 20:07,
díky webmasterovi a jeho kamarádům za rychlou informaci, protože Viktor je skromný, nenápadný důchodce a nikomu by to neřekl, takže gratulace orel
5. června 2012 v 13:29, Jarda Kuťák
Výborně, Viktore, hlavně aby tě teď pani pustila...
9. června 2012 v 11:00, Drbal
Viktore gratuluji, atˇ se ti na ME daří.Je příjemné číst o úspěších našich hráčů.

MAPA SERVERU

Přehledný seznam všech stránek na tomto serveru.

SLEDOVÁNÍ STRÁNEK

O nových článcích, výsledcích i fotogaleriích vás budeme rádi informovat e-mailem:

Co je to RSS?

(C) 2002-20015 Golf Club Hradec Králové z.s. Všechna práva vyhrazena. Obsah stránek je určen jen pro osobní využití.
Golf Club Hradec Králové z.s., Rybova 1908/31, 500 09 Hradec Králové | Webmaster: Kosina.eu
Telefon: 493 814 396   Fax: 493 814 394   Mobil: 724 010 418